Mår illa

Usch så nervös jag är nu.
Håller på & städar undan i hemmet så man slipper komma hem till smuts. Har bara klädkammaren & disken kvar. Sen blir det sängen.




Sen upp tidigt imorgon & duscha & packa ner lite saker i en väska. Sen till jobb & SEN, sen bär det av till flygplatsen. Usch. Inte skojigt att sitta där & uggla & sen va nervös. Ska snart springa ner till bilen & hämta mp3 spelaren & föra över lite ny musik, & sen blir det en ny bok på jobb så jag har nåt att sysselsätta mig med under resan.
Nu tänkte jag fortsätta med mina måsten så jag kan komma i säng snart.

Önska mig Lycka till!!

Slutmål

Just nu är jag inne i en period att jag vill handla en massa till hemmet. Jag har en lista som jag håller på & bokar av, men jag vill nå målet NU! Jag hatar vänta. Men så är det väl med det mesta.
Hade planer på att åka till Ikea nästa vecka, men jag får inse att pengarna inte räcker till så mycket lyx denna månaden. Min resa kommer dra det mesta. Men det är det värt.
Kan jag få vakna upp smärtfri så är det guld värt.
Men jag börjar bli nervös. Nervös för flygresan, nervös för läkarbesöket, nervös för att ha svårt att hitta dit, nervös för att hinna med hemresan igen, nervös för hur det faktiskt kommer kännas i kroppen efteråt. Ja som ni märker så börjar nerverna spela mig ett spratt.


Torsdag

Dessa dagar har varit underbara. Jag har tagit dagarna lite som dom kommer. Det kallar jag lyx =D
Gossen har provat på lite olika saker nu under lovet. Luftgevärsskytte, brottning & kickboxning. Men brottningen tyckte han mest om. Tack gode gud hehehe. Så han ska dit idag igen. Skyttet vill han också fortsätta med. Så nu blir det till att kolla upp föreningar & sådant.
Just nu står gossen & spelar Wii. Han är envis hehee. Han tycker att jag borde träna lite mer på det för han tycker jag är riktigt dålig =) Sa till honom att jag visste det. Men då sa han till mig. Bli inte ledsen mamma. Man måste träna, det handlar om självförtroende hahahaaa.. Lillkillen =)

Nu är det bara några enstaka dagar kvar till jag reser iväg. Har varit rätt så lugn över det, men nu börjar nerverna sätta in. Men vi får hålla tummarna på att allt blir bra. Tack Gode Gud att min syster möter upp mig så jag har någon att bolla allt mot. Ska bli kul att träffa henne igen. Har inte sett henne på läänge.

<3

Första dagen

Idag är första dagen på semestern & på sportlovet.
Vet inte riktigt va vi kommer hitta på idag.
Just nu sitter gossen & spelar Wii & jag fastna här med dumburken i knät. Ska strax resa mig upp & göra dagens plocka undan i hemmet.
Vi har pratat lite om ett bio besök men får se va som visas.
Jag vill se den nya Adam Sandler filmen "Min låtstas fru" Men det får ju bli en annan gång =)
Nä detta leder ingen vart. Dax att fixa här hemma nu så vi sen kan hitta på nåt skojigt.

Bra blev dåligt

Hur kan en dag börja så bra & sluta så dåligt?

Jag vill INTE vara stark. Jag vill INTE vara drivande. Jag vill få vara svag, Jag vill få bli ompysslad.


http://www.youtube.com/watch?v=4UNdqmkJ_aw

Semester =)

Imorse vaknade jag tidigare än planerat =( Det ena larmet var inte avstängt, men jag somnade snabbt om igen.
Sen har inte mycket hänt. Vi va en runda hos Sara & kollade på lite inredning. Sen hem igen & jag har bara njutit av ledigheten. Ledigheten varar ända fram till Lördag då jag börjar jobba igen.
Sen på söndag direkt efter jobbet beger jag mig i illfart till flygplatsen. Längtar riktigt mycket. Sen på måndagen är det dagen med stort D. Då ska min nacke fixas =D Är verkligen jätte lycklig. Bara tanken på att sen kanske kunna vara helt smärtfri. Snälla lova att hålla tummarna för mig. Nu ska jag bege mig ut en runda. Känner verkligen för att ta mig en promenad. Känna att jag inte har ett enda måste framför mig =)


Party

I lördags åkte jag hem till Sandra efter jobbet. Party stod på schemat. Det va super kul & en stund senare kom även Pernilla. Vi dansade, skålade & hade riktigt skoj. Sen ville några dra ut. Så vi lämnade hemmet & satte kurs mot stan. Först hamnade vi på bulls. Inte skoj. Sen gick vi vidare till Tempel. Blev en hel del dans & skratt & ett tu tre så satte 2 av tjejerna i sällskapet igång & kyssas. Ja inte lite sådär utan nä det va en enorm hångel time. Snacka om att vi andra undra var det kom från =) Sen begav vi oss ut för att röka & ta lite luft. Sen va det slut för min del.
Jag fick inte komma in igen. Fy faan va sur jag blev. Satte mig på kebab king & efter en stund kom resten av sällskapet.
Snacka om att jag satt & längta hem. Tröttheten slog in med stoor effekt & jag satt & halvsov. Sen va min mobil puts väck. Mindre kul.
Gossens första sms. Foton & massa andra saker. Blev riktigt besviken.
Så kan ju säga som så här. Kvällen började riktigt bra. Men slutade med att jag önska att jag inte stuckit ut!!


TACK!!

Jahaa. Då sitter man här igen =)
Detta inlägg kommer bli lite blandat innehåll men det får ni ta =)

Igår åkte jag & gossen ut till Tess. Tanken var att hon skulle klippa mig, men väl där så glömde vi båda bort det. Vi fastnade i inredning & lite annat gott & blandat. Men ibland behöver man bara kunna sitta & göra absolut ingenting.
Barnen lekte & hade det skoj dom också.
När vi kom hem orkade jag inte göra ett smack. La mig i ett skönt bad med tända ljus & doftkrus. Riktigt mysigt va det. Sen slockna jag gott.

Idag när jag vaknade så kände jag att jag & ryggen inte riktigt va kompisar. Men efter en stund i rörelse så blev det bättre. Men efter några timmar på jobb så sa det STOP. Jag kunde inte röra mig nåt vidare. Varje rörelse kändes som knivhugg. Bet ihop. Men till sist funkade det inte. Så det slutade med att Pernilla fick köra mig till akuten =(

akuten


Jag hade egentligen inte tid med sådanna här bekymmer, då jag verkligen hade en massa att hinna med på jobbet. Så efter att läkaren gett mig smärtstillande så begav jag mig tillbaka till jobbet för att försöka hinna med lite iallafall. Så det kändes lite bättre när man sen stämplade ut för att bege sig hemåt.

Nu sitter jag i soffan & funderar skarpt på ett bad. Hmm ska jag, eller ska jag inte? Lutar åt att få gossen i säng & sen bara koppla av. & visst är ett hett bad bästa sättet på att börja koppla av på =D

Nu får ni läsare ha en fortsatt underbar fredags kväll.
Kram på er.

RSS 2.0