Sweet dreams

Nu har jag diskat efter middagen & plockat undan.
Så nu väntar sängen på mig =) Wiiee mysigt ska det bli..

God natt på er

IDIOTER

Då var det tisdag med en massa saker på schemat. Men solen skiner så då känns allt lugnt hahaha.
.
Har haft en toppen helg, fast när vi hitta den dränkta katten sänktes humöret på oss alla 3. Hur FAN kan man göra något sådant. Hur kan man göra något sådant mot någons annan katt? Hur har man samvete till det?
Dom som gjör sig skyldiga till sådana saker borde råka ut för det själv. Så kan dom se hur det känns med paniken & allt. IDIOTER!!!
Idag hade jag gärna åkt ut till skogen & promenerat. Gått rundor & haft det mysigt. Men idag ska jag arbeta med allt vad det innebär. Men imorgon om vädret är så här så hade man kanske satsat på d hehe..
Nu ska jag dra.
Ni får ha det jätte bra.. Kram

...

NU DRAR JAG & TRÄFFAR SYRRAN & FIXAR HENNES FÖDELSEDAGSPRESENT =)

Exotiska djur

Idag blir det stressigt innan jobb. Möte & skoletande. Mindre kul när vädret är som det är. Regnigt & riktigt blåsigt. Men det blir väl att springa mellan platserna =)

Sen imorgon är det dax för syrrans present. Så ska möta upp henne efter hon slutat skolan =) Bara hoppas att hon blir nöjd & belåten hihihiii..
Sen under tiden hon sitter där ska jag & gossen på klädjakt. Han blev jätte glad när jag berätta detta för honom imorse. Bara hoppas att vi finner det vi söker.

Men nu till något helt annat. 2 kvällar i rad nu har Tv4 visat ett program om att leva med farliga djur.

I måndes va det om schimpanser & igår om lejon, tigrar & pumor. Är folk helt sjuka. Dessa djur hör hemma i djungeln. Inte i folks hus. Man fick även se vilka olyckor dessa djur kan orsaka. Men i några delstater i USA är det helt lagligt att ha exotiska djur & det är även lättare att köpa sig tex en tiger än att ta körkort där. Visst. Dom är jätte söta när dom är små & visst, även när dom är stora också. Men dom hör ju inte hemma med människan så tätt inpå.
Tur att det inte är så i Sverige. Tänk dig själv att en dag sitta i ditt hem & titta ut & se grannen gå omkring med ett stort lejon i koppel. Jag hade ju gärna inte gått ut =)
Vad anser ni om rätten till exotiska djur i hemmet?

Nu kallar duschen.
Ha en underbar dag.

Helgen

Igår kväll körde jag & Sara & barnen till hyllinge där det blev en hel del bilspanande. Efter en stund mötte vi upp min prins & kvällen bara sprang iväg. Det blev en hel del däckrök & en massa gummirester =)
Sen får vi ju inte glömma bort att barnen även fick åka Hotroad =) Det var 2 stolta pojkar hehe.. När allt började ebba ut drog vi oss hemåt & väl hemma tittade jag på klockan. Shiiit va tiden springer iväg när man har kul =) 00:25 stod visarna på hahahaa.. Men det var det värt.

Idag har vi varit & firat syrrans födelsedag. & det var härligt att se att hon va så glad över sina presenter =)
Sen fick syrran & hennes pojkvän en rejäl åktur om man säger så =) Danne va sjukt imponerad medans syrrans ord va Aldrig mer hahahahaaa..

Vi fick bege oss hem lite tidigare då gossen börjar skolan igen imorgon. Så hans hår skulle trimmas & även ett bad skulle hinnas med. Det blev en hel del hår att dammsuga upp =)
Han har redan lagt fram sina kläder för morgondagen, & utan större förvåning så fick det bli hans nya dress som han fick idag av min mormor.

Så med facit i hand har detta varit en bra helg.


Vardagen

Tiden bara springer iväg. Idag har jag min lediga dag =) Kan ju behöva denna då jag ska hoppa in & jobba xtra osså =) Men det är alltid skoj att hålla igång. Förra veckan fick jag enorma smärtor i svanken. Men sakta men säkert börjar det bli bättre. Vissa stunder känns det inte av alls så jag har stora förhoppningar på att det är helt över nu inom det snaraste. Så håll tummarna =)
Snart börjar gossen skolan igen & vardagen blir som vanligt igen. Konstigt att man kan sakna vardagen så emellanåt hahahaa.. Jag bara hoppas att det med fritids löser sig osså. Sen kan jag pusta ut.

Då va det slut =(

Jahapp. Då va semestern slut =( & inte blev det bättre av att jag kom tillbaka till jobbet lite för tidigt hahaha.. Men fick gjort mina beställningar innan jag körde hem igen.
Har haft härliga veckor faktiskt. Gjort en hel del & ingenting =)
Förra söndagen va vi uppe på Liseberg. Strålande sol, massa blöta åkturer & 3 stooora vinster att bära hem =) Det va en hel lyckad dag.
Sen hade vi ljusfestivalen i fredes. Började kvällen med jätte god mat på en kina restaurang & sen begav vi oss för att titta på fyrverkerierna & sen blev det Nick´s där jag träffade på Madde =) Blev en massa skratt & kvällen kändes hel lyckad. Sen när stället stängde blev det natta mat & sen hämtade taxin oss på statoil. Kan ju säga att kvällen fick en avslutning som jag inte riktigt va beredd på. Men på det stora hela va det en super lyckad kväll =) Nu ska jag snart åter bege mig till jobbet. ka bara vänta ut tvätten.

Utflykt

Idag vakna jag av att gossen gav mig en god morgon kram. Jag frågade honom om han kunde väcka mig om 30min. Det gjorde han hihii.
Kunde nämligen inte somna inatt så jag va riktigt trött när det var dax att gå upp.
Efter att vi gjort oss iordning så satte vi kurs mot träffa mamma & syster för en utflykt till Danmark.
Men vi började med att äta på en super god restaurang.


Min söta syster


Min söta mamma


Gossen & jag


Sen efter mätta magar begav vi oss till båtarna. Elis ville upp på däck. Men väl uppe fick han panik. Han är inte så modig när det väl kommer till kritan =)
Sen väl i Danmark gick vi & tittade i en massa affärer & sen blev det en dansk glass med grädde & chockladboll. Men efter ett tag höll jag på & klökas av den. Men tack gode gud satt illamåendet inte i länge hehehe.
Är lite knas med matlukter hehehe.
Sen tog vi båten tillbaka & då lyckades gossen starta larmet till en spelmaskin hahahaa.. Fy 17 va det tjöt. Så vakten kom & stängde av det & sen var det dax att gå av.
Vi körde hem mamma & syster & sen åkte vi ut & hälsa på hjärtat.
Väl hemma va det dax att få gossen i säng efter lite mer mat i magen. Nu ligger han & sussar sött i sin soffa hahaha..


Tack <3

                

Vill börja med att säga Tack. Tack till alla er som skänkt era tankar till min morfar <3
Nu är han åter hemma.
Som jag skrivit tidigare så är min morfar oerhört speciell för mig. Alla som känner honom ser honom som en skämtare =) & det är precis vad han är. Han har en tendens att se det positiva & få fram leendet hos människorna.
Han har lärt mig så oerhört mycket & jag kommer alltid ha respekt för honom.
Men detta har fått mig att inse att tiden rinner iväg.
Vi är alla så upptagna i arbete & alla måsten runt omkring att vi ofta glömmer stanna upp & ta till vara & njuta av våra nära & kära.
Allt idag är så schema lagt.
Jag är tacksam över att vi har våra "familjemiddagar" om söndagarna då vi sitter ner hela familjen & pratar & umgås. Jag tror att vi måste ta tillvara på tiden vi har & fylla livet med minnen & inte bara en massa tankar.

RSS 2.0