Sakta men inte säkert tänker jag framåt



Nu bryts det sakta neråt. Allt känns på bristningsgränsen.
Det är en massa småsaker som får mig att ta mina staplande steg. Det har börjat gå in i mitt huvud ordentligt nu.
Det är så JÄVLA SVÅRT!! Hur jag än gör så kommer det bli fel.
Men ser inget ljus i detta mörker.

Julkalendern

Julen närmar sig med raketfart. Igår satt gossen & slog in paket till nära & kära. Han längtar så mycket. Har ni tittat något på årets julkalender?
 Elis tycker för en gångs skull att den är bra =D Vi brukar börja dagen med att ligga & mysa i sängen när den visas på morgonen 7:20. Känns som en underbar start på dagen.
Man får ju passa på & mysa rejält med honom nu när han vill ;)

Idag ska jag jobba hela dagen. Så innan dess ska jag färdigställa hemmet. Sen efter arbetet beger vi oss till mamma. Inte riktigt kul i detta vädret, så det tar sin lilla tid hehehe. Gossen ska sova där i helgen då jag arbetar. Kommer bli tungt att börja redan kl 8 imorgon & sen köra på med långa arbetsdagar fram till jul.

Igår va vi också ute i snöovädret. Vi körde till Gudmor. Gossen & Madde började leka direkt & jag nallade lilla Wilma. Hon är så fantastiskt  vacker. Men tyckte synd om henne då hon hade väldigt ont i magen. Så hon & jag gick vaggandes fram i hemmet & jag fick henne att smila en massa =D Sen somnade hon vilandes i min famn & jag smälte. Finns ju inget underbarare än bebisar =) Hehehee.
Kommer lägga upp lite bilder sen när Gudmor har skickat dom.

En mors tysta rop



Denna låt tillägnar jag en UNDERBAR mamma. Hon har kämpat för rätten till sin son i många år.
Hon har sett hur smutsigt rätts systemet är.
Hon har gjort ALLT som betts utav henne.

Den värsta sorg en mamma kan känna är saknaden till sitt barn. Hon har gått & burit honom inuti sin kropp i 9 månader. Hon har vakat över honom när han sovit. Hon har gett honom All sin kärlek.
Jag har sett hur hon är med barn. Hon älskar barn. Hon går genom eld & vatten för dom.

Hennes tysta rop på hjälp bryter hjärtat mitt itu. Hon kämpar dagligen med sina tankar & sin sorg. Hon kämpar med att ge sina döttrar ett värdigt svar på varför deras bror inte finns hos dom.
Jag vet att oavsett hur hennes liv ser ut så kommer hon aldrig känna sig komplett utan sin son.

Jag hoppas innerligt att denna hemska situation kan lösa sig inom en snar framtid.
För hur stark en människa än kan verka vara så finns där alltid en botten på hur mycket man orkar.

Märkbar Söndag



Har verkligen märkts av att det är söndag idag. Har inte orkat någonting.
Huvudet har kännts tungt & kroppen trött & sliten. Så dagens planeringar blev inte riktigt av. Men nu, ja nu ska jag banne mig sätta igång med hemmet iallafall. Ska ladda på en gammal skiva tänkte jag & dra fram snabeldraken.
Gossen ligger i ett varmt bad & njuter. Han har inte orkat göra något iheller idag. Så vi har båda 2 mest bara suttit i soffan & myst till tvn =)
Nää skärpning nu Emy.. Dax att sätta igång =)

Buskörning

Bara måste dela med mig utav en rolig film =)
Så skruva nu upp ljudet & ladda upp skrattmusklerna hahahaa

Ps: Förlåt <3




Tid?

Just nu har jag NOLL energi. Men det blir bättre efter lite mer kaffe =)
Ska ta det sista i hemmet som jag inte orkade igår. Sen beger jag mig till min söta Sandra. Det var verkligen länge sen hon & jag satt & snackade om allt & ingenting.
Man inser ibland att det finns så mycket man vill göra, men att tiden inte alltid finns där =(

Men jag kom på att jag glömt att berätta en sak. I fredags va gossen & fiskade ute i havet med en stor fiskebåt. Han ringde mig på jobbet & berättade att han fått en massa fisk. Sen när jag kom hem såg jag ingen & han sa inget =) På Lördagen kände jag en konstig lukt, då låg hinken i hallen med en påse över sig. Så det blev ingen fisk. Kändes rätt äckligt när den legat i värme & jäst sig. Hahahahaa jag i ett nötskal =)
När jag kom hem va gossen dålig. Han va varm & mådde illa & hade ont i huvudet. Han fick en panodil & febern la sig.
Men sen på lördagen va det sjuka i honom som bortblåst. Så det måste ha varit båtens rörelse i samband med kylan som fick han att må dåligt.

Elis sitter här bredvid mig nu & tittar på Kent Agent. Hel sjukt program hahahaha.
Hur har er helg varit?

Massssssa myyys

Snacka om att dagarna bara springer iväg. Känns som om man inte hinner med hälften utav det man har planerat. Men så brukar det ju va =)

Härom dagen bjöd gossen på middag. Han va super duktig i köket & gjorde praktiskt taget alltihopa. Han bestämde sig för broccolisoppa. & det va smaskigt gott. Så STOLT över honom <3

  

Igår va det dax för fredags mys. Hjärtat va på julbord så vi laddade bordet med chips & dipp & läsk & filmen Upp. Men jag va så trötter så jag slocknade. Sen hade gossen bäddat ner sig bredvid mig hehehee. Han är så mysig.

Sen idag var det dax för att fira min mor som fyller år imorgon. Vi körde inom Ikea & shoppade loss lite på 2 presenter till henne. Även om den ena bara var en "ploj" grej så var det ändå något som hon behövde hihiii..
Sen fika vi hos henne & mös till Narnia








Sen körde jag & gossen och köpte hämt mat som vi smaskade i oss hemma hos mamma & efter det körde vi hemåt.
Nu ligger han & sover gott.
& detta var allt jag tänkte dela med mig utav här hehehehee...

Kram på er!!


Bubbel

Idag när det var dax att gå upp så önskade jag innerligt att det kunde varit helg istället. Att vi kunde sova lite längre & bara mysa.
Men det får jag vänta på tills nästa helg eftersom jag jobbar denna =(
Så det var till att gå upp & göra gossen iordning för skolan. När han åkt iväg hade jag något som malde i bakhuvudet, något stämde inte. Mycket riktigt. Jag glömde göra dagens lucka på jobbet igår. Så det var bara till att hoppa in i bilen & köra iväg till jobbet. Tur att jag har förberett det så bra så att det gick rätt snabbt & smärtfritt. Men på väg till jobbet började jag känna en bubblande känsla i magen. Så nu sitter jag & oroar mig för maginfluensa. Håll tummarna på att det INTE är det. Men dom har fixat på jobbet så att en hoppar in för mig om det nu skulle börja hända något.
Fick gå med halsduken för mun & näsa ifall ifall & dom andra höll sig på avstånd =) Dom är så goa på jobbet hahaha.
Nu håller jag på & laddar media playern med musik för jag MÅSTE hinna städa innan jag beger mig igen. Vill kunna slappna av i helgen efter jobb & så & bara kunna mysa.
Funderar på att köpa hem & testa dom nya glöggsmakerna =)

RSS 2.0