En tisdag förmiddag =)

Nu är nyårsafton planerad.. Kommer bli en härlig kväll med gossen =) Vi ska hem till en vän & äta god mat & busa & smälla raketer & allt som hör till.. Gossen ska få cider som ser ut som en champange flaska hihii.. Va bara tvungen att köpa detta när jag såg det hihii.. Gossen räknar dagarna.. Visst är det härligt att fira med familj =)
Idag står arbete på schemat.. Har en hel del att göra & måste även börja planera in för ett möte med ett företag.. Ska byggas om lite.. Roligt roligt.. Eller nja kanske inte så roligt att få allt till att fungera i början.. Men när slut resultatet är klart är det skoj.. Tror det kommer bli jätte bra =)

Har äntligen börjat läsa min bok.. Det är sista delen av böckerna Gömda, asyl & mias hemlighet.. Denna boken handlar om Emma.. Mias dotter.. Rekomenderar den om man läst dom andra.. Det är en så gripande historia..
                                                              
Men det är svårt att lägga ifrån sig boken så igår låg jag & läste fram till kl 2 på natten.. Så nu sitter jag här med mitt kaffe & försöker bli lite människa hehee..

Nu är det dax att packa gossens saker.. Han ska till mormor & stanna där i 2 dagar =(
Hatar va ifrån han så här mycket.. Men tiderna på jobbet går inte ihop annars...
Men idag ska han iallafall få gå på kalas.. Det ser han fram emot.. Det är hans gudmors dotter som fyller år..
Fast dom är födda samma år så är det nästan 1år mellan dom =)

Energi?

Detta har inte varit en allt för bra dag. Tröttheten efter allt jobbande nockade mig totalt idag. Fast dagen började på ett helt annat sätt.. Vakna mitt i morgonen, hade så ont i magen.. & hela dagen  har jag kissat blod. Känns inte alls bra & fattar inte riktigt varför det är så här. Nån som har ett tips?
Så denna dagen har jag sprungit på toa stup i kvarten & sovit mellan varven.. Va även hos mormor på julmiddag, smaskigt va det. Efter maten slockna jag på soffan & sen efter jag kom hem har jag bara legat på soffan.. Har verkligen noll energi.. Kvällen gick ju inte riktigt som planerat, men nu går jag iallafall & lägger mig..
Orkar inte vänta på samtalet längre

God natt

Stress?

Dessa dagar har mest bestått av en massa stress.. Men nu är det äntligen över.. Skönt.. Va uppe i Ullared i förrgår.. Fick fatt i det mesta som jag behövde.. Vi va där uppe vid halv 8. När vi kom dit va där en ca 12 bilar & vi gick i lugn takt mot entren. Men innan 8 då dörrarna öppnades hade kön hunnit bli lång.. Fy fan va folk det blev.. Men vi va klara rätt snabbt.. Vid halv 12 lämna vi Gekås & tittade istället i småbutikerna.
Sen va det dax att jobba.. Jag va så trött att jag trodde jag skulle kunna stå upp & sova =)
Sen igår.. Självaste Julafton.. Började dagen med att jobba (känns som d är allt man gör) Men det va rätt lugnt för jag stod mest bakom den nya på jobbet. Han får inte sitta själv i kassan. Så jag fick gjort lite som jag annars inte hinner med =) Fixade fram sminket. Det blev riktigt fint om jag får säga de själv =)
Sen när butiken stängdes begav jag mig hem i all hast för att fixa mig.
Körde & hämta upp min son, mamma & syster & tillsammans begav vi oss till min mormor. Jag va så hungrig att jag kasta i mig all julmat =) Gossen sprang & fråga 100gånger "När ska vi öppna paketen" HEhehee så sött.. Kommer själv ihåg den där känslan när man va liten.
Alla va nöjda med sina gåvor. Det är en härlig känsla att ge saker  se leendet när pappret slitits bort =)
Nu sitter gossen & bygger ihop sitt lego piratskepp. Riktigt duktig är han..
Nu är det dax att fixa lite frulle..

Men God Jul till er alla


Tjejkvällen

Sitter nu på jobbet.. Har middag =) Tur att man tog datan med sig så man har nåt att pilla på hehe..
Igår va jag på tjejkväll hos Sandra.. Riktigt skoj hade vi.. Vi sjöng singstar, spela buzz, spela julklapps spelet & åt en massa gottis...
Så härligt det är när man bara är en bunk tjejer som fnittrar åt allt =)
Men jag kan konstatera en sak.. Det går INTE att köra till Lejonkungen låten på singstar hahaa.. Kommer lägga upp en video på detta sen hahaha.. Garanterat skratt =D
Sen pausa vi & började spela julklappsspelet.. Stressen kom in & det va ett himla farande på en klapp.. En flaska =D
Jag vann julchoklad, plattång & roliga muffinsformar =) Helnöjd med detta hihihiii...
Sen sjöng vi lite singstar till.. Vi rocka loss på rock skivan.. Riktigt roligt...
Sen kom vi på att Sandra även köpt Buzz.. Hahahahaa.. Det va skoj.. Men vem som vann det har jag ingen susning om, för jag somna =) Somna sittandes i soffan.. Vakna av att jag nästan dregla p åSandra.. Så då kände jag att det va dax att köra hem...
Ska ringa Sandra sen & höra hur ställningarna blev...
& nu sitter jag då som sagt på jobb.. Hel stressig dag & känner bara wiiee att få ta en paus =D
Det är så mycket folk & så mycket som ska hinnas med.. Tack gode gud är vi en man extra idag...
Sen efter jobb ska vi åka hem till Sara.. Ostbricka blir det där.. Muuums.. Sen ner på stan =) Härligt..
Får uppdatera mer senare..
Nu ska jag in & jobba igen,...

See ya!!

Sjuk =(

Detta va inget roligt att vakna upp till.. Har så ont i halsen & feberhuvudvärk.. Jag bara hoppas att det lossnar lite till det är dax för jobb & tjej kväll hos Sandra...
Men hatar må så här.. Men jaja.. Finns väl en orsak till detta osså...
Nu ska jag tvinga i mig en kopp kaffe.. Ja jag vet.. Nu undrar alla What the f--- Hon älskar ju kaffe =) Men idag är det vidrigt.. Men det är bara t att svepa.. Annars blir jag aldrig människa hehehee..

Sandra.. Vi ses ikväll efter jobbet =)

Gott & blandat

Idag har det inte hänt något speciellt.. Har tagit det så lugnt jag bara kunnat.. Haft sån migrän liknande huvudvärk.. Fruktansvärt är det.. Tog ett hett bad, det hjälpte lite grann iallafall..

Det va meningen att Mari skulle komma & testa lite kläder & fika.. Men hennes son blev sjuk.. Stackaren..
Gossen har tack gode gud inte haft fler astma anfall.. Det är fruktansvärt tråkigt med sjuka barn.. Lider med dig Mari..
Gossen längtar till morgon dagen.. Då ska han till mormor & åka pulka.. Bara önska att jag också kunde få hinna busa med han lite i snön.. Men det är jobb som står på schemat..
Nu måste jag ta itu med det sista här hemma så jag kan sätta mig ner & ta det lugnt sen.. Att man kan vara så himla trött hela tiden?

Kram på er

Orden från mitt barn




Vad gör man? Vad gör man när ens barn mår dåligt?
Orden på mötet idag har etsatt sig fast i mitt minne..
Gossen.. Jag gråter för dig.. Jag fäller alla tårar i havet för dig..
Men jag känner mig så hjälplös.. Vad kan jag mer göra?
Hur förklarar man för ett barn som inte ska behöva förstå?
Hur ger man tillbaka hoppet till ett barn som aldrig skulle behövt förlora det?
GOSSEN!! Jag är HÄR för dig i vått & torrt... Jag är HÄR för dig genom sorg & lycka.. JAG ÄR ALLTID HÄR FÖR DIG MIN UNDERBARA SON <3


Sömnlös

Har nu parkerat mig i sängen.. Jag hoppas att jag kan somna lite tidigare än vanligt iallafall..
Ligger & sneglar på tvn.. 5an närmare sagt.. Denna dagen har bestått av en himla massa stress på jobbet.. & resten av veckan kommer följas i samma tempo.. Jag är ledig 1 dag innan jul.. Eller ska kanske säga 1 dag innan juldagen.. för jag jobbar även på självaste julafton =(
& denna enda lediga dag kommer gå åt till en massa möten.. Så det är ju inte direkt en rolig tid man har framför sig.. Men är tacksam över att kollegorna på jobbet är så härliga så att tiden flyter på.. Nu ska ni inte tro att jag inte tycker om mitt jobb.. Snarare tvärtom.. Jag älskar det jag gör.. Men vissa perioder är det lite jobbigare bara.. Spec om man då har en massa annat som ska fixas med osså..
Men den 23 åker jag, Sandra & Paul till Ullared.. Jag ska springa som en blådåre & leta julklappar.. För jag har inte gått om tid.. För jag jobbar även denna dagen "suck" denna stress.. Det är verkligen inte bra för kroppen..
Nu ska jag stänga av datan & sätta Tvn på snooz.. Så får vi hoppas på att det blir en lite tidigare natt.. Har ju även möte tidigt imorgon bitti =(

God natt

Data krasch

Nu har jag äntligen fått tillbaka min dator.. Den kraschade Big time härom dan.. Men tack vare Sandra & Paul så är den nu räddad =)
Man känner sig helt handikappad utan denna maskin..
Men det känns helt skumt faktiskt, den är ju helt tom.. Fast ioför sig.. Då känns det nästan som den är helt ny =)
Nu tänkte jag flumma rundor lite på nätet & se efter julklapps tips..
See ya later..

Tuffa ord.. Men fega fasader

Varför kan folk inte leva sina egna liv?
Det finns en tjej som verkligen har gått genom eld & vatten.. Hon kämpade med alla medel hon kunde..
Hon förtjänar all lycka hon kan få..
Hon har en underbar familj på 3 barn & en man.. Men det är nu problemet kommer in..
Folkets avundsjuka.. Varför kan dom inte unna henne & hennes familj lycka?
Varför är dom ute efter att fördärva för dessa 3 barn?
Men jag säger så här... Ni kommer INTE lyckas.. Denna man & fru älskar varann.. Dom har ett liv ihop, dom har en familj ihop.. & jag vet att dom värdesätter den före alla andra som existerar i denna värld!!
Ni är tuffa att skriva en massa, men inte lika tuffa att våga stå upp för det ni säger.. Patetiskt är vad det är...


Välbehövd paus

Nu har jag precis pratat med Sandra. Vi bestämde att vi även skulle spela julklapps spelet på fredag.. Tror faktiskt att det kommer bli riktigt skoj.. Kanske en sak att föra vidare till familjen =)
Jag har så fruktansvärt ont i ryggen.. Märks att man är ur gängorna.. Men städas ska det ändå göras.. Orkar inte stressa med allt imorgon innan mammas kalas..
Måste prata med syrran osså ang mammas present.. Jag tror hon kommer bli riktigt glad =)
Nu är denna pausen färdig & jag ska återgå till städandet..

Kram på er

Lilla Alva

Idag har goosen varit på kalas.. När han va där passade jag på & hälsa på Sandra.. Hennes dotter är gudomligt söt.. Hon charmade en direkt man kom =) En bebis kan verkligen få en att glömma allt ont som händer runt omkring.. Men hon blev lite lessen när hon inte fick äta upp mitt halsband hihii..
Så jag & Sandra satt på golvet & drack kaffe & lekte me Alva som låg & jucka på golvet & skratta för fulla muggar..





Nu väntar disk, tvätt & undanplockning.. Sen ska jag bänka mig framför tvn & bara ta det lugnt..
Måste hålla mig sysslesatt så jag inte tänker allt för mycket..
Utåt sett försöker jag vara stark & hålla huvudet högt.. Men bakom stängda dörrar kommer sorgen & ilskan fram..
Men jag får väl ta en dag i taget...

Kram på er

GRATTIS

Känns i hela kroppen att man inte sovit som man ska under en period nu.. Men det blir till att sova tidigt ikväll & hålla sig vaken under dagen..
Detta är ingen vanlig dag.. För detta är min mammas födelsedag =) Så imorgon kommer vi & firar dig..
Känns som detta är en kalas helg.. Ja nu menar jag inte wow vilken helg =) Nä det är som så att idag ska gossen på kalas & imorgon är det då som sagt min mamma som ska firas..
Jag hade nog egentligen hoppats på en väldigt lugn helg. Men jag får väl göra det bästa av situationen..

Nu ska jag göra pannkakor till min lille gosse..


En fredags kväll

Nästa helg kommer bli nåt att se fram emot. På fredag blir det julmys hos min underbara Sandra.. Vi ska dricka glögg, äta julgodis & dricka lite & sen ska det roliga singstar spelet fram..
På lördagen har mina underbara kollegor fixat en julfest nr2.. Allt för att ge mig nåt annat att tänka på i denna jobbiga period i mitt liv.. TACK TILL ALLA ER SOM FINNS VID MIN SIDA!!

Nu sitter jag & väntar på att Idol ska börja igen.. Calle eller Erik.. Jag tycker att båda 2 är väldigt duktiga.. Men hoppas nog mest på Calle.. Gossen hejar på Erik =) Så väntar med spänning..

               

Sen blir det sängen.. Har varit så trött hela dagen så kan ju säga att sängen lockar enormt...
Men innan det blir sängen ska jag ringa Sandra & berätta vem som vann.. Hon hejar på Erik..

Go natt på er alla


Ingen energi

Denna dagen har bara passerat i en sorts dimma..
Inatt va jag åter tvungen att åka in med min son till akuten.. Tack Sandra för att du följde med.. Alltid trevligare med lite sällskap..
Va hemma igen vid halv 5 på morgonen.. Skulle jobbat kl 7.. Men det fick bli till att sova istället..
Hade inte hjärta att köra iväg gossen till skola & fritids med dom få timmarnas sömn.. Så idag har vi tagit det så lugnt det bara gått...
Va iväg med mamma osså.. & sen bjöd hon på mat.. Tack motti.. Slapp jag iallafall det projektet..
Så sen körde vi hem henne & nu sitter jag här i soffan & bara längtar tills jag kan få sova...

<3

Jag trodde att jag funnit mitt livs kärlek... Sommaren vi hade innan snacket kom igång va underbart..
Vi träffades tidiga mornar & alltid innan jag for till jobb.. Jag älska dessa stunder.. Vi gick alltid me leenden på läpparna.. Vi njöt i varandras sällskap & åt upp varanndra med blickarna..
Varje natt avslutades i ett fint sms.. & lyckan va enorm.. Fanns inte längre några bekymmer i livet..
Men nu släpper jag dig.. Släpper dig som en fågel som åter igen fått vind under vingarna...
Jag har inget annat val..

Till min son <3

Krama mig ofta så blir jag glad och trygg,
låt mig känna mig älskad även om jag varit stygg.
Stå fast, ni som är vuxna, trots mina prövningar och test,
för även om jag klagar är ni ändå bäst.
Visa mig i handling vad respekt är för någonting,
lär mig se det vackra i världen runt omkring.
Tala om att jag duger just precis som jag är,
och låt mig höra ofta att jag är er väldigt kär.
Låt vårt hem vara ett ställe där tolerans och kärlek bor.
och kom ihåg att man kan leka även om man blivit stor!!!

Gossen, Jag älskar dig oändligt mycket...

Din sorg är min, din smärta tillhör mig..

Du är mitt kära barn som jag kommer älska i alla lägen..

Men just nu är jag knäckt.. Jag är knäckt av sorg för dig...

Jag önskar jag hade ett magiskt trollspö & att jag kunde trolla bort din smärta & rädsla..

Jag vet att du lider oerhört mycket.. & jag ska göra allt i min makt för att göra dig hel igen..

Just nu ligger du i min säng, jag hör dig jämra, vad ska jag göra?

Jag vet att du förlorat din trygghet. Men gossen, vi ska hitta den igen..

<3


Vilket skitsnack!!!

Alltså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta..
Va & hämtade ut mina papper från polisen idag.. Där fanns allt på svart & vitt vad var & en hade sagt..
Men hallå.. Vissa människor har nog glömt att det finna andra papper som styrker att det som vissa människor sagt är ren skitsnack..

Nä jag tror jag måste ta en kopp kaffe & läsa igonom dessa papper en gång till..
Uppföljning kommer senare när jag läst klart

God morgon

I natt har jag inte sovit allt för skönt.. Har haft saker i håret så det skulle bli lockigt.. Nu tänker ni säkert, det heter spolar =) Men icke sa nicke.. Detta är nått annat som jag ej kommer ihåg namnet på =D Men fint blev det iallafall.. Så det var det värt...
Nu ska jag bara klä på mig & väcka gossen.. Börjar jobba kl 7.. & detta kommer bli en tuff dag på jobbet...
Men innan jobb ska jag även inom min bästaste vän Sandra.. Hon skulle ha min dator.. Hmm fråga mig inte varför, för det har jag ingen susning om...
Men det återstår väl att se hihihii

Så till nästa gång..

Ha det bra...

Ps: Får mina papper idag osså =) Finally!!!

Blogg igen

Ja då va det åter dax att återuppta bloggandet.
Känns som det behövs i mitt liv just nu, måste börja skriva av mig av vad som ligger & trycker i mitt hjärta..
Så från & med idag finns jag här =)

RSS 2.0