Hundutställning

Denna dagen kan man verkligen säga att jag har tillbringat utomhus.
Jag var med mamma i Hässleholm på hundutställning. När vi kom dit tänkte jag bara shit, fullt me folk & värsta lervällingen att gå i. Smarta jag hade vita gympaskor, dom är ju verkligen inte vita längre.
Vi fick vänta väldigt lååång tid innan det var dax för Tingla i ringen. Men det var det värt, för det gick jätte bra. Hon fick första pris, andra pris i konkurens & HP =) Hon är verkligen en charmör hihii.
Imorgon ska vi dit igen & då ska även lilla Miley ställas. Jag hoppas det går lika bra. Bara hoppas att det inte regnar som lovat, utan att solen tittar fram precis som den gjorde idag. Men helhetsbedömning för dagen var Mycket bra. Trevligt att vara iväg me mamma på egen hand också =)
Här kommer ett litet bildregn över Tingla i ringen


Mamma & Tingla springer i ringen


Mamma & Tingla i ringen


Domaren tittar på Tinglas tänder & bett


Domaren bedömer Tinglas kropp


Mamma ställer upp Tingla


Mamma ställer upp Tingla

Flitig idag =)

Idag har jag börjat dagen flitigt iallafall =) Har diskat, dammsugit & skurat golven. Nu är det bara det sista plocket kvar innan det är dax att kasta sig in i duschen. För sen är det dax att bege sig till jobbet. Har bestämt mig för att detta SKA bli en bra dag.
Gossen kommer snart hem från skolan. Så jag hinner ha lite tid med honom innan han ska hem till sin gammelmormor.
Imorgon kommer bli en annorlunda dag. Mamma ska ställa ut lilla Tingla & gossen har fotbollsmatch. Dom ska möta Skälderviken & han längtar =)
Så kan jag inte lösa det på annat sätt så kommer morgondagen innebära. Hämta mamma i Klippan, köra henne till Hässleholm, tillbaka till Vejbystrand & gå på gossens match & sen tillbaka till Hässleholm.
Så man kan ju verkligen säga att jag önskar att det går att fixa på annat sätt.
Nej nu har jag verkligen inte tid att sitta här mer.
Ha en strålande dag alla läsare..
Kraaam

Ge mig en kudde. Snälla!

Denna dagen har kört slut på hela mig. Dom timmarna på Bup körde slut på mig. Läängtar efter en ledig dag att bara kunna sitta hemma & njuta utan att behöva göra något.
Nu innan denna dagen är slut ska jag diska upp efter maten & plocka lite här hemma. Sen kan jag äntligen bädda ner mig för att titta på gårdagens avsnitt av Arga snickaren. Missade avsnittet då jag jobbade kväll igår. Tack gode gud så finns det på internet också =)
Nu är det dax att sätta igång innan klockan blir för mycket, för just nu känns ögonlocken väldigt tunga.
Kanske bäst att börja med en cigg & lite Redbull så jag orkar med.


Varför kan man inte njuta av lediga dagar?

Dagens ledighet kommer spenderas på Bup. Är redan helt slut över denna veckan. Har varit en massa oro & en massa möten. Känns i hela kroppen om man säger så.
Nu sitter jag & slukar en kopp kaffe så man kan vakna till lite innan vi beger oss.
Hade helst legat kvar i sängen & bara sovit ut, men det får bli en annan gång.

Nu till något helt annat. Har nån av er fått panikångest attacker & svimmat utav dom?
Mycket obehaglig känsla är det. Hoppas det inte inträffar igen. Men nu måste allt grubbel ut från huvudet & allt måste byggas om. Orkar faktiskt inte gå med det mer.
Vill tillbaka till det jag kände & tyckte innan, vill kunna känna att jag kan röra mig var jag vill. Hjälp mig.. Hur ska jag gå tillväga?

Jag kommer in & skriver mer när jag kommit hem.. För nu måste jag börja fixa mig för ett av dagens måsten..
Ta hand om er så länge..

VAKNA!!!

Sitter här & väntar på att Buppisarna ska komma.. Jag försov mig imorse så det blev ett snabbt skutt upp & fixa det sista.. Tack mamma för att du väckte mig =) Hade sett snyggt ut om vi fortfarande låg & sov när dom kom =) 
Nu ska jag ladda bryggaren med mer kaffe så att jag har något att hålla mig vid liv med.. 
Hörs senare 


En mycket lång dag

God morgon på er.. Denna dagen ser jag inte riktigt fram emot.. Igår kunde jag inte somna, låg & grubblade över min mamma & hennes huvudvärk/sjukdom.. Tänk om hon har drabbats av det igen? Jag hoppas verkligen hon ser allvaret i det hela & tar kontakt med sjukvården idag..
Idag ska jag & gossen börja på Bup.. Ska vara där från kl 9-13 Sen jobbar jag mellan 15-19:20
Blir en lååång dag har jag en känsla av.. & hela veckan kommer vara på detta viset.. Var ska jag få orken ifrån? Har ju inte direkt varit pigg överhuvudtaget sista tiden.. Och det verkar inte bli nån förbättring på det planet..
Vad krävs för att jag skall få tillbaka min energi? Säg inte sova för tro mig.. Även om jag somnar vid 21 & sover hela nätterna så är jag fortfarande helt orkelös =(
Nu ska jag fixa frukost till min lilla son & dricka en tredje kopp kaffe..

buss

Oro för min mamma

Varför ska min mamma vara så himla envis? Kommer snart bege mig till Klippan för att få iväg henne till sjukhuset.. Känner oro i hela kroppen.. Min mamma finns alltid där för mig & jag finns där för henne.. Nu måste hon bara ta emot hjälpen också.. Ska slänga i mig & gossen maten sen beger vi oss.. Denna gången finns där inga Nej..


Tillbaka igen


Har hållt mig borta härifrån ett tag. Har inte orkat skriva, har inte orkat sammanfatta tankarna som sprider sig inom mig.
Har fått rådet att skriva av mig & inte hålla allting inom mig. Men hur ska jag kunna göra. Hur sätter man ord på det jag känner? Och om jag skriver ner det så blir det så definitivt. Vill bara att det jag gått igenom bara ska vara en hemsk mardröm som man sen vaknar upp ifrån på morgonen.
Jag har hela tiden trott att det skulle bli lättare efter den dagen i april, trott att jag skulle få mer svar på det hela. Men det lämnade bara ännu mer spår.
Utåt sett försöker jag vara "som vanligt" men inombords är jag ett trasigt pussel. Jag vill bara fly, fly långt bort.
Mina dagar springer iväg, men drömmarna om nätterna går långsamt.


RSS 2.0