3 hela dagar

3 dagars ledighet har jag nu framför mig.. Gött är det =)
Idag konkade jag hem det nya balkongbordet, plus en hel del annat. Stolt över mig själv som orkade ta detta lass på bussarna.
Nu ska det diskas & göras ordning för morgondagen. Men just nu sitter jag & njuter av min öl & cigg. Härligt värre.

Dagen blev annorlunda

Dagen började med att jag försov mig. Så hann inte riktigt med det jag tänkt göra, men det går att ta igen ikväll =)
Vid halv ett satte jag & gossen oss på bussen på väg in till stan. Gossen skulle bowla. Han älskar det & han såg fram emot det jätte mycket. Så det var en mycket glad kille som hoppade av bussen på torget, med sikte på bowlinghallen hehee. Jag & Sandra hade dagen innan planerat att passa på & umgås lite på egen hand medans gossen va iväg, så hon skulle höra av sig vid två när hon va klar i stallet.
Under tiden passa jag & Malin på att snacka ikapp oss lite. Hon hade varit me om det ena missödet efter det andra (Med många inslag för en massa skratt) Hon har ju haft lite otur om man ska vända det så hehee.. Förlåt Malee att jag skrattar åt det =)
Men med inte för stor förvåning så kom inte samtalet vid två, ja det kom inte alls.
Är faktiskt tacksam att jag träffa Malin & inte satt som ett fån & väntade. Så då beslöt vi oss för att gå & ta en fika som sen även resulterade i ett middags besök =)
Nu ska jag gå ner på stranden & mysa med gossen. Behöver rensa hjärnan lite & det är ett underbart ställe att göra detta på..

Längtar efter semester

Har precis öppnat upp en kall öl =) Dax att tända en cigg & njuta lite innan jag tänker fortsätta städa här hemma. Har några dagars jobb framför mig då jag vill kunna njuta efter jobbet istället för att köra massa maskiner tvätt & dyligt.
Skulle shoppa lite idag, men det blev mindre med den varan. Blev lite batterier & ljus hahaha...
Nu ska jag återgå till hemmet innan jga på riktigt kan sätta mig ner & bara koppla av..


Vart tog solen vägen?

Igår va Jag, Mari & Alex på kurs i Hässleholm hela långa dagen. Jag tog bussen klockan 6 på morgonen & Alex hämta upp mig vid statoil. Sen satte vi kurs mot Klippan där vi skulle byta till Maris bil då Alex bara har 2 säten. Solen sken & vi drack kaffe på resan & snackade om det underbara vädret. Solen sken & värmen spred sig.
Mari hade fått för sig att vi skulle vara ute i mycket god tid. & ja det var vi. Halv 8 på morgonen svängde vi in på parkeringen. Kursen började kl 8 =) Så det blev lite njuta i solen me kaffe & cigg.
Kursledaren va jätte bra. Även om vi 3 från Ängelholm snabbt blev offer för hans snabba kommentarer. Men det bjöd vi på & hade allmänt roligt hela dagen.
På vägen hem somnade Alex & jag & mari började prata om morgondagens ledighet. Ute bad stod snabbt på våra schema, passa på att njuta ute med barn. Men när vi vaknade idag kom besvikelsen emot en, Grått & tråkigt.. Va FAAAAAN. Enda dagen jag är ledig så ska banne mig solen lysa med sin frånvaro. Grr.. Kan lova att det kommer bli varmt igen när jag sätter min fot på jobbet igen =(
Så idag får jag väl ta itu med stöket här hemma. Ja det behövs ju det osså, men hade gärna belönat mig me lite solning ute sen ju.
Va ska ni hitta på idag?
Ps: Gå in på http://saaaandii.blogg.se/ & spana in deras tillökning i familjen. Deras katt har fått mega söta kattungar =)

Hinner jag?

Vill börja renovera mitt hem, men när ska jag ha tiden till det? Hade tänkt börja i helgen, men då fick jag hoppa in & jobba. Denna helgen jobbar jag. En ledig dag mitt i veckan, suck.. Vill kunna ta så mycket som möjligt, vill ju inte behöva se renoverings stök allt för länge. Hmm dags att börja organisera ihop detta.
Nån som har ett tips på vad det kan stå på min fondvägg som ska upp?
Vill ha nån fin text i guld rätt så stort över en stor vägg =)


....


Värdelös

Jag vet att jag är värdelös.
Jag vet att jag är klantig.
Jag vet att jag gör en massa fel.


Men jag försöker göra alla människor nöjda & glada.
Jag sätter oftast mig själv åt sidan & kämpar på för alla andra. Jag tar åt mig utav andras problem & sorger.

Jag försöker att duga.
Jag försöker att inte klanta till det.
Jag försöker att inte göra fel.

Men nu tänker jag säga så här..
Jag kämpar för min son..
Jag kämpar för att han skall må bra på alla plan & allt vad det innebär.
Jag kämpar på jobbet trots att det är jobbigt.
& jag kämpar på hemma..
Frågan?
Hur mycket ska jag orka? Hur mycket mer ska folk runt omkring mig kräva utav mig? Hur mycket mer ska jag tåla?

Jag går på spar låga. Känner ingen motivation, ingen lust, ingenting!!
Jag har kämpat för alla, men vem kämpar för mig?
Jag bryr mig om många, men vem bryr sig om mig?

Om jag försvann idag. Hur lång tid skulle det ta innan jag blev saknad? Hade någon märkt det över huvudtaget?

 



Ansvar?

Alla pratar om att man måste ta ansvar för sitt handlande. Detta lär vi våra barn redan från början. Dom får utegångsförbud, lekför & indraget lördagsgodis.
Vi får lära oss om livets hårda skola många gånger genom livet.
Men nu till vad detta inlägget egentligen handlar om.
Vi kan ta ett exempel. En gift man & fru. 3 fina barn sen innan. Dom lever sitt familjeliv med med & motgångar. Hon inser att mensen är sen & köper ett test. Hennes test på stickan är positivt. Lyckan sprider sig igenom hennes kropp & glädjande berättar hon för sin man.
Men lyckan är inte lång. Han vill inte. Han har "insett" att han vill resa & upptäcka livet. Vad återstår? Abort?
Hur kan man då inte tänka på att skydda sig? Kunde han inte sagt detta tidigare & tänkt på konsekvenserna? Vad händer om hon drabbas av konsekvenserna? Hon gör en abort & kan kanske sen inte få fler barn.
Jag anser att vill man inte ha barn då får man tänka längre. Abort är en enormt fruktansvärd sak att behöva gå igenom. Det är inget man ska se lätt på. Det är inget preventillmedel.
Nu tänker säkert många av er, ja men vill man inte ha barn då återstår ju bara detta & att man är 2 om saken.
Ja jag håller hellt & hållet med. Men lever man i ett förhållande & man redan har små barn & den ena inte säger detta & inte ber sin tjej att ta preventilmedel, då tycker jag inte heller att killen kan resonera så. För åter igen. Det krävs 2.
När ska vi börja ta ansvar för vårt handlande?


RSS 2.0