Lyckorus

Gossens party blev en mega succe =D Alla barnen hade super kul & ville inte hem när det var slut hehehe. Så kan ju verkligen säga att det var hel lyckat =)
Nu ska jag bara få loss tummarna & städa undan alla påsar & allt som blev efter flyttandet utav halva hemmet hahahahaa.
Va meningen att jag skulle storstäda här hemma när gossen åkte till skolan. Men det blev ett hårt träningspass på gymmet istället =) Klarade knappt av att gå sen. Benen kändes som spagetti. Ja Pernilla du fick dig ett skratt =D
Men det härliga är att man redan börjat märka resultat i både uthållighet, kondition & styrka så det är toppen. Får se om jag hinner med ett likadant pass denna veckan. Jobbar rätt mycket & ska även hinna med ett besök till att frisera mig. Ja inget speciellt denna gången utan nu blir det bara topparna. (Tänkt så iallafall, men sen brukar jag ju alltid ångra mig väl på plats) Så vi får väl se hur det blir med den saken.

Denna dagen blev rätt fullspäckad iallafall. Slår aldrig fel =D Men det är väl rätt skoj med spontana saker.

Nu måste jag berätta en UNDERBAR sak.
Jag ska fixa min nacke =D =D Går på lyckorus. Så om några veckor beger jag mig till flyget & sätter kurs mot ett smärtfritt nytt liv =) Hoppas jag iallafall hahahahaa.. Men måste vara positiv. Tror Starkt på detta. Så håll nu tummarna för mig.

Nu ska jag återgå till det som jag skulle gjort hela dagen idag & det är att iallafall hinna städa undan det värsta innan jag måste bege mig igen.

10

Min underbara son har fyllt 10år =)
Känns faktiskt riktigt konstigt. Man inser verkligen hur snabbt tiden bara rullar förbi.
På lördag ska han ha sitt PARTY =D
Skulle åkt iväg idag & köpt disco sakerna, men det får bli imorgon istället. Kände att jag behövde en halvlugn dag innan jobbet. Har ju varit en intensiv vecka.
Har iallafall förberett lite för lite olika partylekar. Google är verkligen toppen hehehee.

Nu till något annat.
Jag har ÄNTLIGEN börjat träna. Kan ju säga att det behövdes hahahaa. Flåset har ju inte varit på topp om man säger så. Men nu känner man sig lite öm i kroppen hahaha. Så idag blir det vila & sen är jag på det imorgon igen =)

Nu ska jag dra till jobb =)

En lördag

I lördags körde vi & hälsade på Sandra. Vi hade massa att snacka igen oss på & hennes dotter va så himla söt. Hon skulle test smaka alla godsaker till oss =) När man ser dom små så inser man verkligen hur snabbt tiden går. Känns som igår som "lilla" Alva va en liten knodd. Nu springer hon rundor själv. Ibörjan va hon lite blyg men det lossnade efter ett tag
alva 

Klockan sprang iväg & vi bestämde för att ses snart igen. Med henne kan man verkligen skratta sönder sig. Vi satt & snacka gamla minnen & hennes pojkvän tittade lite konstigt på oss hahahahaa.. Vi har verkligen haft en massa skit för oss =) Ja inte på nåt dumt sätt. Men snarare kunnat skratta åt precis allt. Vi har fastnat i hissen. Jag skrattade & Sandra satt panikslagen & det skratta vi sönder oss åt senare, vi har hängt i lyktstolpar & festat till sista droppen varit uppdrucken. Men det var som sagt några år sedan.
Är så glad över att hon är hemma igen =)

sandra

..

Att man alltid fastnar vid denna "Dumburk" Jag skulle ju diska & dyligt. Men men, så får det väl bli ibland?

Imorgon beger vi oss till min underbara vän Sandra <3 I många långa år har vi kännt varann. I ca 13 år faktiskt.
Men det blir sällan av att man träffas. Alltid en massa annat som ska fixas & göras. Men imorgon. Då banne mig =)
Det är egentligen synd att man så ofta väljer att prioritera en massa konstiga saker framför att umgås med nära & kära istället. Funderar även på om man skulle plocka upp mamma osså & gå en runda på Ikea. Finns ju lite saker jag funderar på att köpa. Men som vanligt får jag alltid beslutsångest när jag väl står där & ska ha det =) 
Så vi får se imorgon om jag kommer hem med det inplanerade, eller något annat. Eller så kommer jag kanske hem tomhänt för att jag ska fundera lite till hahahaa.

Första cigg fria dagen avklarad =D 

Håller fortfarande ut

Jag har fortfarande inte rökt =D Blev lite jobbigt efter maten. Men änn så länge så har jag fixat det =)
Så nu gäller det att hålla ut.
Vet ju sen tidigare att det blir som mest jobbigt efter några dagar. Men jag har laddat upp med en MASSA tuggummi. Det brukar faktiskt hjälpa.
Fick frågan hur jag kunde ge mig på att sluta röka samtidigt som jag vill gå ner i vikt & hela den biten.
Svaret är: Lika bra att ge sig på allt. Anser även att man inte ska behöva gå upp i vikt bara för att sluta me rökningen.
Behöver inte byta ut ett beroende mot ett annat.
Just nu har jag Stor motivation till att klara av alla mina projekt.

ÖNSKA MIG LYCKA TILL =)

Nya vanor

Äntligen har jag tagit steget.
Igår såg jag till att alla ciggen va upprökta. Så nu är det bara kaffe som gäller på morgonen =) Tror starkt på att jag klarar av detta.
Måste även investera i en våg. Har ju Noll koll på vad man väger & så. Gär alltid på hur kläderna sitter =)
Nu ska jag snart ladda kaffebryggaren. Sen efter första koppen kommer jag försöka lägga mig & vila en stund. Har varit enormt trött dom sista dagarna. Tur att jag bara jobbar idag osså. Sen skönt me ytterliggare 2 dagars ledighet.

Igår fick gossen sålt sitt gamla akvarium. Han fick mer för det än när han köpte det =) Så han va nöjd. Det va inte lång tid den annonsen låg på blocket innan det var dax att radera den =) Härligt när det flyter på så.


SVT:s nya satsning ”Huset fullt av hundar

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article8387365.ab



Va 17 är detta?!! Djur är inga leksaker. Kan inte förstå hur en tv kanal över huvudtaget kan tänka sig tanken att spela in något sånt här!!

Vad sänder detta ut för signaler?
Vad händer med dessa ÅTER IGEN övergivna hundar?

Är nästa såpa, Huset fullt av foster barn?!!
Jag hoppas verkligen att den som kom på detta får äta upp sitt eget ben!!

Första dagen.

Jag har länge velat börja träna & äta bättre.
Idag är första dagen =)
Igår hade jag min sista "godis" dag, så idag är det slut snaskat =) Ja inte helt. Kommer ha en dag i veckan då det är tillåtet att unna sig lite godsaker.
Kommer bli en hel del frukt på jobbet. Har märkt att det är oftast då jag känner sötsuget. Så då får det bli en frukt istället. Vi har inte riktigt enats om tränings ställe. Men vi får se i slutet av veckan var vi hamnar =)
Har laddat hem lite olika tränings schema så jag kan lägga upp träningen ordentligt & inte bara yra rundor.
Jag har märkt att jag mår bättre av att ha allt nerskrivet annars blir jag bara helt snurrig & tappar fokus & glömmer hälften =D
Men denna vackan kommer bara gå åt till att komma bort från sötsug. Träningen börjar nästa vecka.


Kan ju verkligen säga att jag behöver en halv lugn mjukstarts vecka. Vi hade inventering onsdag, fredag & lördag. Kroppen är helt mör & orken går på sparlåga. & inte blev det bättre utav att inventerings filerna inte hamna där dom skulle. Så kan ju säga som så. Det är inte klart =(
Men men, bara till att bita ihop.

Idag gick jag upp tidigt & klockan 7 startade jag en maskin tvätt. Nu håller jag på & väljer ut lite musik & så ska jag dra fram snabeldraken.
Orkar verkligen inte komma hem till ett smutsigt hem idag. Efter jobb vill jag bara kunna sätta mig ner & ta det lugnt utan att känna att där är en massa saker som behövs fixas. Så nu säger jag Hejdå datan.

Utvilad.

Kan ju verkligen inte påstå att jag vaknade i tid idag =) Men har faktiskt INGEN ångest över det. Behövde få sova ut. Har ett par slitsamma dagar framför mig på jobb med arbetstider som tack gode gud inte hör till vanligheterna hahahahaa. Men samtidigt är det rätt skoj. Allt som inte är rutin piggar väl upp lite i tillvaron =D 

Ska snart gå & bygga Lego med gossen. Vi ska bygga upp hans polisstation, brandstation & bilverkstaden. Han har redan tjuvstartat. Men först ska jag starta en maskin tvätt. Det är en sak man aldrig blir fri från. När man väl tömt tvättkorgen så tar det bara 2 dagar sen är man tillbaka på ruta 1 igen.

Vad ska ni hitta på idag?
Själv ska jag bara hålla mig hemma.

Sandlåda i ögonen?

Idag var det dax för LAGER INVENTERING. Så när jag va klar på jobb var jag riktigt trött i skallen. Begav mig sedan hem till mamma för att hämta hem min söta prins. Mamma hade fixat mat till mig. Mumsig potatisgratäng. Söt hon är <3
Hade tänkt tvätta & städa hemma, men orkade bara ta disken. Får ta det andra imorgon för det känns som om jag har en hel sandlåda i ögonen =D

Igår va jag, gossen & mor hos gossens Gudmor. Hennes söta dotter har fyllt år så vi va där & gratulerade. Jag drogs som en magnet till lilla Wilma. Kan verkligen inte hålla fingrarna borta från henne hihiii.
Satt med henne när vi fika, men sen började hon gråta =( Hennes pappa & mamma tog över en stund, men sen kidnappa jag henne igen & efter lite vaggande så somna hon mot min axel.
Gossen va super duktig, men han hade inte riktigt energi så sen begav vi oss hemåt. Eller rättare sagt. Först körde jag gossen & mamma till Helsingborg & sen hem =)
Väl hemma blev det ett mysigt bad & sen nerbäddning i sängen. Tog inte allt för lång tid innan jag slocknade =D

Här kommer lite bilder från gårdagen..

Lite suddig bild på gossen
hjärtat

Dom stolta föräldrarna.
Curre Wilma Susann

Jag & söta Wilma
Jag & sötisen

Prinsessan sover gott.
Sussar sött

Bilder

Lite bilder..................

Prinsen <3


Jag & Min Prinsessa


Jag <3 Wilma
me & wilma

Resume 2010

Jahaapp. Då har ännu ett år paserat. Tiden går så fort förbi en..
Men med facit i hand så blev 2010 bra. Betydligt bättre än 2009 =)
Vill passa på att önska alla mina nära & kära en god fortsättning på år 2011 =)
Känns väldigt konstigt att sktiva 11 på slutet. Vande mig knappt vid 10an där på slutet.

Resume:
2010...
Det året försvann snabbt & här kommer lite olika saker från det året =)

Funnit en mycket bra vän.

Jobbat enormt mycket.

Fått veta att jag ska bli faster <3.

Vågat säga ord som jag var rädd för att säga.

Följt en känsla utan att tänka mig för riktigt.

Sökt kontakt med en nära vän som gick neråt.

Känt enormt mycket sorg och saknad.

Tagit stora steg framåt i livet.

Med FACIT i hand så var det ett händelserikt år.
Nu får vi se hur 2011 blir =)

Men just nu står sömn på schemat. Har arbete inplanerat imorgon mellan 10:25-17:25
Så nu tänkte jag hoppa ner i den uppvärmda sängen <3

RSS 2.0