Älskar denna låten



Älskar denna låten <3

Äntligen kväll

Ja då va det kväll igen.. Denna dagen har bara passerat, har bara orkat med lite tvätt.. Fattar inte men all min energi är som bortblåst..
Igår när jag skulle hem från jobbet fick jag mig ett gott skratt.. Christina va snäll & körde mig ner till stan där jag skulle ta bussen.. Hade från början planerat att ta bussen från bruksgatan.. Men där såg vi bussen.. Christina började jaga bussen & då va tanken att jag skulle ta den från stationen istället.. Allt för att slippa stå ute & frysa =) Men när vi va i sista korsningen innan stationen så körde den bussen jag verkligen skulle åka med upp mot stan.. Hahaa.. Hon fick vända & spinna lite däck innan hon fick fäste i snön.. När bussen stanna på torget så körde vi om den & beslöt oss för att ta den på nästa hållplats.. Hade nämligen påsar i hennes bagelucka osså =D Väl framme blockera hon hållplatsen så jag skulle hinna gräva fram mina kassar.. Hahaa tårarna rann så mycket jag skratta.. Sen när jag va klar brännde hon vidare & jag kunde hoppa på bussen =) Vilket projekt för att åka lite buss =D
Sen kom hjärtat & vi la oss & titta på filmen Sommaren med Göran.. Den va verkligen rolig, den måste ni se hehe

   
Här kommer även ett klipp från en scen som vi kollade på om & om igen & skratta som bara den..  http://www.youtube.com/watch?v=gmF4mYOw634           





Det snöar

God morgon alla läsare =)
Nu har gossen precis blivit hämtad till skolan. Sitter här & spanar ut genom fönstret & ser hur snön bara vräker ner.
Snön hade inte kunnat komma mer olämpligt, jag behöver en bil & detta vädret gör det inte direkt lättare.
Vill ju inte köra rundor på dessa väggarna mer än nödvändigt.. Hmm får se hur det blir.
Nu tänkte jag dricka en flabb kaffe till (Behöver en del koppar för att vakna till liv)

Så här ser min kaffekokare ut


Men först till en annan sak..
A.... Vill önska dig lycka till på din jobbe intervju idag. Håller tummar & tår för dig =)

Huvudvärk

Känns emmellanåt som om huvudet ska sprängas. Ingen ork över huvudtaget. Utan har bara legat i soffan praktiskt taget hela dagen. Nu ska jag fixa gossen i säng.. Sen bäddar jag nog osså ner mig. Tänkte slänga på filmen en sommar med göran.

Helgen & lite till

I helgen har det varit full rulle.. Gossen fyllde 9år i lördes =) Tiden bara springer iväg.
Men jag kommer börja skriva om torsdagen. Va & jobba precis som vanligt. Sen när jag gick ut & skulle köra hem så va bilen borta. Hade en hyrbil & då hade dom varit & hämtat den utan att höra av sig. Nötter säger jag. Sen när jag prata me dom så säger han att jag inte gjort rätt för mig, det va bland annat sommar däck på bilen. Men när jag lånade den va det lag om vinterdäck. Hur skulle jag kunna veta att det inte satt det på. Visst, jag tyckte bilen va kass att köra med när det va halt & snö, men lilla jag tänkte att det kanske va kassa året runt däck på. Men jaja, nu slipper jag den utgiften =) 
Fick låna min mormors bil så jag kunde köra & handla till gossens kalas. & sen kom hans storebror & skulle sova över. Dom lekte nästan hela tiden med legot han fick. Han fick lego citys bilverkstad som han önskat sig länge =) 
Sen fick han ps spel & en till handkontroll, kläder, pengar & en massa leksaker. Han va så nöjd. Det är lycka & se barnens glädje i ögonen. 
Sen när gästerna gick hem fick gossen problem med andningen, natten tillbringa han me mig i min säng & tidigt på morgonen grät han av att det va jobbigt att andas. Kände paniken inom mig. Faan har ju ingen bil!! Ringde larmtjänst & prata med dom. Vi kom överens att försöka medicinera var 10e minut. Tack gode gud så hjälpte det. Anfallet la sig & under dagen fick han medicibera en hel del. Det är nu tisdag & det är fortfarande inte helt över så han & jag är hemma & tar det lugnt.
Va även iväg igår & tittade på en skruttibang bang bil. Men han som sålde den va hög på något. Han svamla en massa & efter en stund så körde vi den. Det räckte med en ca 30meter =) Bilen lät som om den skrulle rasa när som. Växlarna fick man slå i hahahaa.. Det va verkligen inte som annonsen sa. När vi parkerat eländet så börja denna höga försäljare direkt. Vi sa "kopplingen är slut" Han svara "Nej det är mattan" Vi sa "Motorn låter mycket märkligt" Han sa "Nej, det är så alla äldre bilar låter" Hahahaa.. Hel förvirrad.  
Så idag fortsätter mitt billetande..

Smärta i kroppen

Ryggen värker utav bara den.. Har fått pendla mellan soffan, sängen, golvet ett antal gånger under dagen..
Men håller tummarna på att nattens sömn ska göra den hel igen..

Känner mig just nu så himla ensam & tom.. Lyssnar på en massa musik för att komma på rätt köl igen, men just nu känner jag mig mest deppig.. Men förhoppningsvis försvinner det också snart..
Måste tänka positivt för att orka med allt..
Men fick ett glädjande besked från chefen idag.. Tack Sara Nu kanske jag inte behöver leta längre =)
Nu måste jag verkligen försöka sova.. Börjar tidigt imorgon & har en Väldigt lång dag framför mig..

God natt

Väntan.

Sitter här & väntar.. Inte så att jag inte har något att göra under tiden.. Har faktiskt fullt upp haha.. Städar i röran här.. Men skulle eventuellt färga håret på Sandra.. Får se när hon hör av sig..
Nu ska jag fortsätta med tvätten...

Youtube

Varför fastnar man alltid på nätet??
Sitter just nu på youtube & lyssnar på Secondhand Serenade.. Dom har så fina texter.. Får tankarna att snurra rundor för fullt =)
Nu är det alldeles strax dax att bege sig för det som skall göras idag..
Har fått hem lite av mina papper idag.. Nice fast ändå inte.. Men har en känsla att det kan va bra att ha..
Nu ska jag sätta upp mitt hår, dra på mig mina arbetskläder & brumma iväg..
Ha en underbart fin dag alla ni

Vill sova genom mycket

Usch så trött jag är.. Kunde inte somna förens närmare 3 inatt.. Så efter gossen va lämnad i skolan fick det bli sängen ett tag till.. Mamma ringde & väckte mig.. Tur va väl det så man kanske sen kan somna ikväll...
Strax dax för ett besök i duschen.. Som vanligt så står arbete på schemat..
Håller på & planerar lite för gossens kalas.. Lite ångest över att ytterliggare 1år har passerat i illfart.. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att detta året kommer bli bättre än det förra..
Fast tror verkligen inte att det kan bli sämre.. Även om jag fortfarande inte kommit tillbaka helt i vardagen så är det bara till att kämpa på..
Försöker leva i nåt sorts förnekelseliv. Eller va man nu kan kalla det.. Där finns INGEN som över huvudtaget kan förstå hur detta har påverkat... Men får försöka göra det bästa av situationen..
Nu ska jag inte uppehålla er mer...

Kram på er!!

Måndag

Då är snart denna måndagen slut.. I mitt tycke har den väl varit lite sådär.. Känns verkligen att kroppen SKRIKER efter ledighet.. Men har en ledig dag på onsdag (kommer försvinna på en massa möten) & sen har jag även helgen fri.. Då fyller min lille gosse 9år.. Shit va tiden springer iväg..
Va me gossen hos hans läkare idag.. Det va dax för nytt pricktest & utandningsprov.. Han va så duktig.. Han hatar dessa saker då det kör slut på honom rätt så rejält.. Utandningen gick jätte bra.. Men mindre bra gick det med pricktestet.. Han fick direkt stora utslag.. Såg typ ut som bölder & det gick inte att avläsa något resultat, så dom beslöt sig för att det fick bli ett blodprov istället.. Han vägrade.. Men efter mycket lirk & lite mutor så gick det.. 2 rör tog dom på honom & jag längtar efter resultaten.. Vill ju se om där är någon förändring i hans lilla kropp...
Sen körde jag tillbaka honom till skolan & begav mig åter till arbetet.. Känns att man har hur mycket som hellst som behövs göra & känns som det är en massa krig emot klockan.. Men jag hann =) Tack vare lite hjälp från en underbar kollega =)
Nu har jag städat undan här hemma & ska strax hoppa i säng.. Somna ju tyvärr en sväng på soffan.. Men hoppas på att kunna somna ändå..
Ooh en sak till.. Lilla kisen va ute idag =) Hon va så söt när hon gick rundor & utforskade miljön.. Men jag fick lite panik när en stoor katt kom smygandes emot henne.. Va rädd att dom skulle bråka eller att hon skulle bli rädd & springa iväg.. Men det gick hur fint som helst.. Dom luktade på varann & pratade lite =) Sen gick hon & sprätte i snön.. Sen tyckte jag att det va dax att gå in.. Men kisen njöt i fulla drag ute i friska luften =) Hon ska minsann få ut & rasta sig lite imorn igen.. Vet inte om det är rätt eller fel sätt att träna katten på att vara ute, men det får vi se sen längre fram =) Njöt gjorde hon iallafall.. Fast hon vill hela tiden hålla koll på en så man inte försvinner för ser hon inte en då kommer hon skuttandes direkt & letar hahahaa.. Hon är bara så söt..
Ska ta kort imorgon när hon är ute, men nu bjuder jag på en annan bild på henne...


Världens sötaste kise <3

Är sagan slut?

Vet inte riktigt vad jag ska tro, tycka eller tänka.. Är såkert som jag överdriven känslan, eller kanske inte.. Vet som sagt inte..
Orden igår träffade rakt in i hjärtat & har satt igång en snurrande karusell..
Känslan som jag gått rundor & mösit över under denna start på året blev som bortblåst..
Visst, jag har varit sur & jävlig hela helgen.. Har väl till viss del handlat om för lite sömn & mat & för mycket stress & press.. Men det gjorde bara så ont..
Jag vet vad jag vill ha ut av mitt liv, jag vet vad som krävs för att komma dit & hela den biten.. Men det är nog inte riktigt samma känsla hos oss?
Jag tror jag vill mer.. Kanske inte är så, vem vet.. Kan ju ha fel.. Men det känns inte så iallafall..
Kan inte ligga & grubbla över detta.. Ska gå & tända en cigg & dricka upp mitt The, sen ska jag banne mig hoppa i säng.. Börjar jobbet kl 7 & sömnen inatt va ju inte den bästa så jag hoppas kunna ta igen lite nu..
& till er läsare.. SNÄLLA håll tummarna för att denna sagan får ett lyckligt slut!!!

Denna låten <3



Märks kanske att jag e lite deppig just nu

Lyssna!!


Nä det är inte roligt

Idag mår jag inte så bra.. Men den som höll på & ringa mitt i natten kanske gjorde.. Nää nu är det nog dax att byta nr!!!
Hade inventering igår.. Va på jobbet kl 5 på morgonen.. Va tvungen att hålla igång hela dagen så att jag inte skulle somna..
Jag & gossen körde en sväng till hans bror.. Hade en trevlig pratstund med Jessica..
Sen va det dax för hemfärd..
Väl hemma lagades det mat för gossen & efter det hoppade han i säng.. Jag la mig & titta på tv.. Hjärtat ringde & efter det samtalet somna jag.. Första gången på väldigt länge som jag kan somna så där.. & då är det FAN en jävla idiot som ringer mitt i natten på skyddat nr.. VA FAN får man ut av det?
Jag kommer ihåg för många år sen när man kom på detta med skyddat nr.. Då va det roligt.. Men det va som sagt en massa år sedan..
Efter en stund när man väl lyckats somna om.. Då ringer telefonhelvetet igen.. Jo jag vet att "Halo låten" är bra, men vill jag lyssna på den då sätter jag igång den själv...
FAN TA DIG SOM ÄR SÅ BAKOM FLÖTET & INTE LYCKATS VÄXA UPP!!!
Så ikväll kommer min mobil vara avstäng så ni vet..
Nu ska jag försöka vakna till liv.. Jobb på schemat idag...

God natt

Nu säger jag god natt till er alla..
Sängen kallar & jag är inte sen till att hoppa rakt ner i den =)



God morgon

God morgon på er alla läsare =)
Tisdag morgon & dagen har börjat i full gång..
Somna väldigt sent då jag & Sandra prata halva natten.. Vi hamna i en djup disskusion & åsikterna va väldigt olika =)
Men kul att kunna disskutera lite & ändå respektera den andras åsikter..
Har märkt att vår vänskap är väldigt djup. Det går att prata om precis vad som hellst, & ändå vet man att den andra lyssnar & säger precis det som ligger närmast hjärtat..
Sandra.. Jag vill bara säga TACK.. Tack för att du är så bra mot mig =)

Ska snart hoppa in i duschen & sen bege mig till jobb.. Har en låång arbetsdag framför mig.. & just nu önskar jag att jag somna tidigare hehe.. Men men, bara till att bita ihop.. Får ju faktiskt skylla mig själv..
Ska även på möte idag.. Men problemet är att jag inte vet vilken tid =( Ringde innan & lämna ett medelande.. Nu hoppas jag bara att det är till rätt person & att det kommer fram i tid..

Nu har jag inte tid att sitta här mer...
Ha en underbart fin dag...

Mysig söndag

Igår va jag, hjärtat & gossen ute i kylan =) Skulle nog haft mina temosar på mig om man säger så.. Det va så in i h---- kallt..
Men gossen njöt i fulla last.. Han åkte pulka & däck efter en bil.. Det va livet för honom hahaha.. En gång till hörde man hela tiden =)
Det är så härligt när man ser lyckan i ens barns ögon..
Tanken va egentligen att han skulle köpa mer saker till sitt nya akvarium som han va iväg & köpte i lördes.. Men det glömdes snabbt bort =)
Sen efter denna heldag åkta vi hem till Sandra & Paul.. Sandra hade gjort en jätte god paj, mumma..
Sen spelade vi alla wiee fit balance eller va 17 det heter.. Jag skratta så tårarna rann.. Gossen såg så rolig ut när han skulle rocka rockring =)
Så gårdagen va hel lyckad..
Men tyvärr frös jag så mycket så jag kunde inte ta några bilder =( Men nästa gång ska jag göra det..
Nu ska jag slänga in en maskin tvätt & sen är det dax för arbetet.. Har väldigt mycket att göra om man säger så..
Har inventering denna veckan "suck"
Men skönt sen när det är över =)


Det alla vill veta ;)

Du heter: Emilia 

Låt som när du är ledsen sörjer till? DBA & Brinck låtarna 

Beroende av: Kaffe

Vad behöver du mest just nu: Sömn

Vad tror folk om dig? Hm, vet inte?

Vad får du oftast komplimanger för? Att jag är mån om andra

Vad säger du för att imponera på någon? Säger inte saker för att imponera.

Hur imponerar man på dig? Bryr sig om mig

Brukar du skratta för dig själv? Hehee jo visst =D

Var bor du? I en liten ort vid havet

Trivs du där: Jo det gör jag

Äger du några converse: Nope.

Sprit, cider, vin eller öl: Öl & Vin.

Vad har du för mobil: Gammal SonyEricson

Nästa mål i ditt liv: Få tillbaka mitt liv.
Hur svarar du i mobilen: Oftast Hej! Men ibland på andra sätt =)

Vem ringde du senast? Sista samtalet gick till min älskling.
Antal timmar sömn inatt: Hahaa d va en bra fråga. Däckade pladask

Sov du ensam: Nope, hade hjärtat bredvid mig <3

Brukar du komma i tid: Nej, inte ofta.. Är väldigt tidsoptimist hahaha

När mår du bra: När min omgivning mår bra.

När blev du fotad senast: Det va i onsdags i pulka backen

Hur känner du dig nu: Ensam

Vanligaste färg på dina kläder: Svart & vitt

Vad tycker du om fötter: Ja det är kroppsdelen som sitter längst ner på kroppen =)

Vad saknar du: När min son va liten. Den tiden gick för fort

Favoritdryck på morgonen: KAFFE!!

Är du blyg? Nej, det kan jag inte direkt påstå

Sysslar du med någon idrott: Nej, men ska börja träna nu =)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja. Om det inte är kärlek vid första ögonkastet så kan det heller aldrig bli kärlek, alla har EN person som man passar ihop med och den personen upptäcker man genom bara ett ögonkast.

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Dra i snoppen =D

Vad är det värsta du vet? Utnyttjande utav barn & djur

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Håller inte koll på sånt :)

Vad längtar du till? Till sommaren.
Vad är det finaste du fått? Allt man får är det finaste.

Om ett år?: Det kan jag inte svara på.
Du samlar på: Förut va det giraffer, men nu inget så

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma

Är det okej att gråta: Absolut

När grät du senast: HAhaa blev lite tårar under filmen. Är rätt känslig =)
Vad står det i ditt senaste sms och ifrån vem? "Nu fungerar inte mitt msn" Martin

Bär du glasögon eller linser: Har glasögon, men tyvärr slarvar jag med att använda dom

Vill du gifta dig: JA!!

Vill du ha barn: Har en son, men kanske 1 till.
Är du bra på att laga mat: Det är ätbart iallafall =)

Är du flygrädd: Nej inte direkt.
Vilken är din favoritglass: Vanilj med choklad kross i =D

Tror du på ett liv efter döden: Kanske

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej, men det är för att det är bara min mamma i livet

Vilken ögonfärg har du: Blåa

Röker du: Ja
viktigaste i livet?: Att vara lycklig & möjlighet till en massa mys med sin familj


Rätt man

Den 3 augusti 2008 blev jag & Martin officiellt ett par.. Många fina & underbara minnen.. Men även det som hör till till.. Bråk & tjafs.. Men Jag ÄLSKAR denna killen enormt mycket.. Han & jag har gått igenom eld & vatten ihop.. Men trots allt så ser jag honom som MANNEN I MITT LIV!!! Jag älskar honom..
Tyck va ni vill.. Det bryr jag mig inte om!! Han är MIN man That´s it!! Take it or leave it..

Me & my love

<3

Hur kan man vara lika kär efter så lång tid? Im so in love <3

Year of 2009

Året 2009 kommer jag alltid minnas med blandade känslor.
Men tänkte svara lite på dessa frågorna så är även det gjort.
Så här kommer lite frågor & svar från mitt 2009.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Körde av vägen med min Bora =(
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nej, men nytt år & nya tag.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, min Sandra (Räkan) fick en underbar dotter som heter Alva 
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5. Vilka länder besökte du? Jag va faktiskt bara i vårt grannland Danmark.
6. Vad var din största framgång 2009? Att jag visade mig vara starkare fysiskt än jag trodde va möjligt. 
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 30 Augusti. Värsta dagen i mitt liv.
8. Vad var din största framgång 2009? Är inte detta samma fråga som nr6?
9. Största misstaget? Att jag inte inset tidigare vad människor går för.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej tack Gode Gud så klara jag det!!!
11. Bästa köpet? Min Samsung mobil.. Älskade denna telefonen
12. Vad spenderade du mest pengar på? Min förra bil (Saaben)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? En hel del händelser, när Sandra & Martin gjorde så mycket för mig på årsdagen, När jag & Martin firade 1år, När Sandra dök upp i mitt liv =) Finns som sagt en hel del minnen som gjorde min vardag =)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? "Dead By April-Carry Me, Brinck-Don`t give up"
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Detta va ett av mina svåraste år, kan säga att mina tårar har rullat för flera år framåt.  
16. Vad önskar du att du gjort mer?  Finns nog inget jag kommer på så på rak arm.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Önskar jag inte behövt fälla alla tårar.
18. Hur tillbringar du julen? Den tillbringade jag med familjen. Enkelt & varmt!
19. Blev du kär i år? Nej! Va redan enormt kär <3
20. Favoritprogram på TV? Desperate houswifes, Arga snickaren & 2 & a half men.
21. Bästa boken du läste i år? Dom va några stycken.
22. Största musikaliska upptäckten? BRINCK!!!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Önskade mig en kaffekokare  den fick jag =) Men det bästa va när jag & min kärlek tillbringade min födelsedag på streetracet =) Massa snurror blev det med smirnoffbilen =) 
25. Något du önskade dig men inte fick? Nope.. Hade mina nära & kära hos mig <3 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Va med min kärlek på streetrace i Hbg & så hade jag familjen hemma hos mig på kalas. 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om jag sluppit det som hände den 30 Augusti!!! 
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?  Ingen susning... 
29. Vad fick dig att må bra? En hel del under första halvåret..
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Blir inte sugen på kändisar..
31. Vem saknade du? Min "styv"pappa & några vänner, men nu finns dom i mitt liv igen =) 
32. De bästa nya människorna du träffade? Sandra!! Hon har VERKLIGEN visat sig vara en sann vän i alla lägen.. Sådanna som hon växer inte på träd.. Tack Sandra för allt ditt stöd genom mitt turbulenta halvår <3


2010

Nu är det ännu ett nytt år =)
Men detta året hoppas jag kommer bli bra.. Kan väl Knappast bli värre än förra året?!!
Men det sägs ju att är ditt nyår bra så blir resten av året det osså.. & detta nyåret va mysigt...
Hade min son.. Vi mös i fulla lass.. Vi va hemma hos en vän & hennes son..

               

Lite bilder från vår nyårsafton =)
Det va en massa härliga skratt & allt som hör till.. Men det kändes lite tomt ändå..
Men jaja..
Detta året har jag bestämt ska bli bra!!

RSS 2.0