Mitt barn <3

Hur kan man sakna någon så enormt mycket fast man sagt hejdå för bara en stund sedan?
Önskar att jag & gossen kunde haft hela veckan tillsammans.
Min gosse.. JAG ÄLSKAR DIG <3 Jag saknar dig <3
Så nu gäller det att hålla sig sysselsatt så man inte fastnar här & deppar.


Tick tack

Nu förtjänar jag verkligen en paus =) Fixar & donar som en besatt här hemma. Maskin nr2 är igång med vinterns ytterkläder. Så nu ser det tomt ut i hallen hihii.. Dax att fylla upp med vårjackor & dyligt.
När gossen kommer hem ska påsk riset pyntas & sättas ut. Kläder ska packas & sen ska vi sätta oss på bussen & åka till Klippan.
Men som vanligt är allt en kamp mot klockan. Vill få så mycket gjort, men klockar tickar & jag ska upp tidigt imorgon. Äntligen ska jag tillbaka till jobbet.
Va hittar ni på med idag?

<3


Snuvad på att bli frisk

Vilken besvikelse det här blev. När jag gick upp idag så kändes det som jag skulle må bra hela dagen. Men Aaa nej. Nu ska jag även gå & bli förkyld.
Får preperera mig ordentligt. Försöker få lite ordning här hemma. Har en massa projekt som jag skutit upp på framtiden länge nu. Så tvättmaskinen är laddad med vinterkläder som sen ska packas ner & tryckas in i förådet, & även förådet är ett projekt som behöver göras vid. Men en sak i taget. Har beslutat mig för att ge på mig det när det är lite varmare =) (Ursäkter, ja visst hehee)

Är ledig i helgen, så då är tanken att det ska klämmas in ett biobesök med gossen =) Vill även hinna besöka mammas påskutställning. Är alltid en speciell känsla av att gå runder & titta på dessa tavlor.

Mammas tavla
En av mammas tavlor


Sweet dreams

Min mage bubblar =( Vill ju sova. Vill inte ligga & må illa.. Men va fan flacka lilla. Bli nu inte hysterisk för detta.
Nä Go natt på er


Illamående

Va är det som händer med mig? Känner mig helskum. Kommer enorma attacker med illamående, snurrar i huvudet & jag vill bara spy. Kanske hoppa i säng & hoppas på en bättre dag imorgon.
Ps: Tack min vän för samtalet idag. Jag behövde höra dom orden just nu.


Fredag-Söndag

Börjar detta inlägg med fredagn. Började dagen med en helstressig dag på jobbet. Sen när jag slutade kom Sandra & hämtade mig. Vi skulle först inom & lämna hyrbilsnykeln & hämta mina saker. & shit va jag började skratta när jag såg påsarna som väntade på mig =) Sandras första reaktion, det kommer aldrig få plats i bilen. & jag skrattade mig helt fördärvad. Efter mycket omsorg med att få in allt brummade vi iväg mot bolaget. Sandra fick för sig att hon skulle sura ett tag, men det sprack direkt hon satte igång musiken hahaha.. Sen in på maxi & stress handla för att sen efter lite oplanerade händelser bar det av hem till mig.
Sandra va go & fixa maten plus hjälpte mig städa undan här hemma & jag gjorde mig iordning.
Jag bjöd på Tacos för att fira min födelsedag. Det va kusinen med sin pojkvän, Sandra, Gunilla, Lina & brottor med sin flickvän Mathilda som kom. Det blev en massa skratt under kvällen & med facit i hand kan man verkligen säga att kvällen blev lyckad. Bara synd att Sandra fick åka hem tidigt för hon & hennes pojkvän hade bråkat tidigare =( Sen senare kom hjärtat & jag somnade gott den kvällen =)
 
                           Jag & min sötaste Sandra
                                                                Bästa vänner


                          
                                                                   Maten


I Lördes hände absolut ingenting. Va & jobbade & sen va planen att jag skulle hem till Brottor & Mathilda, men när jag satt på bussen hem så slog tröttheten mot mig. När jag kom hem va hjärtat där. Så det va en positiv överraskning <3 Vi låg & tittade på nya Wallander. Fast jag missade slutet för jag slockna hahaa..

Sen över till söndagen =) Jag vaknade innan klockan ringde & steg upp & laddade bryggaren. Satt & njöt av en kopp kaffe. Då ringde mamma & fråga om jag va på väg till jobb. Smarta jag hade ju helt glömt bort det här med att klockan skulle ställas om hahahaa.. Så som vanligt blev det en massa stress.
Väl på jobbet började jag må dåligt, & det skumma va att vi alla mådde konstigt. Hmm ja man börjar ju undra.
Gossen & mormor kom & hämta mig när jag slutade & när vi va hemma satte vi igång Titanic.
Min lille gosse är väldigt intreserad utav denna båt & har haft en massa frågor. Så han älskade filmen. Jag fick sitta & översätta hela filmen hahaha.. Torr i munnen eller =) Men han fick svar på många av sina frågor under filmens gång.
Sen kom hjärtat & vi satte igång filmen Precious. Rekomenderar verkligen denna. Livsödet som denna tonårstjej hade va fruktansvärt & många scener va så hemska att det vände sig i magen på en. Fy fan vilka svin det finns.. Usch!!

Upp i tid

Har verkligen tvingat mig upp idag. Är så trött. Men det gäller att dricka en massa kaffe.
Det var meningen att jag skulle till tandläkaren idag. Men tandläkaren va sjuk. Så nu är det framskjutet 1 vecka. Först ville dom ge mig en tid i maj. Men hallå, det är lite lång tid dit.

Igår bärgades bilen till skroten. Fick en smärre chock när jag såg den. (Bild kommer senare)
Men huvudsaken är att vi mår förhållandes vis bra.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe till

Helgen gick verkligen inte som planerat =(

Då är en mycket händelserik helg avklarad. Gick verkligen inte som planerat.
Igår på morgonen va jag & gossen på väg till mamma. Men kom inte så långt. Dum som jag va skulle jag väja för en jävla duva som satt på vägen. Men när jag skulle typ runda den så fick jag möte. Skulle då ratta tillbaka till min sida av vägen & det var då allt gick fel. Bilen började kränga över hela vägen & jag tappade kontrollen helt. Såg gatulycktan framför mig. Paniken går inte att beskriva. Trodde i det ögonblicket att vår sista stund var kommen. Slängde mig över min son som satt med skräck i ögonen. Nästa gång jag tittar upp ser jag stängslet & hela bilen skumpar till. Krängdes in genom stängslet & in i ett grovt buskage. Bilen lutar nu neråt. Min första tanke är gossen. Drar mig upp & frågar om han skadat sig, han börjar skrika. Han har fått för sig att om man krockar så börjar bilen brinna. Tittar mig snabbt omkring. Ser bara grenar överallt. Gossen börjar stampa & pekar ut genom rutan. "Mamma bilen kommer börja brinna" Det rök lite från huven & han va otröstlig. Tar min väska & börjar i panik leta efter mobilen. Sen pressar jag upp dörren & tar oss ut. Då kommer där en man. Han frågar om vi är ok. Han berätta att det va han jag väjde från & sen när jag sa att jag skulle ringa efter hjälp så stack han. Tänkte inte mer på det då, men i efterhand undrar jag varför han bara drog?
Under tiden vi stod & vänta kände varken jag eller gossen att vi hade direkt ont. Gossen berätta att jag hade en stor bula i huvudet men jag kände inte direkt av den. Sen kom hjärtat & han fick nog lite små panik när han såg olycksplatsen. Elis berätta att han hade ont i huvudet & min tanke var att han måste till sjukhuset. Vi satte oss i hjärtats bil, men när vi skulle köra kom gossens klasskompis pappa. Han tyckte vi skulle larma polis på plats. Vi gick ut & invänta polisen. Då kom en tjej som visade sig vara ambulansförare. Hon tog direkt kontroll över platsen. Hon sa till Roger att även tillkalla ambulans & ställde sig & fixerade gossens nacke. (Vill även tacka denna tjej för hennes inryckning) brandmännen va först på plats & berätta att vi skulle åka in till sjukhuset & så blev det. Det var många tankar som gick till min lille gosse under denna färd. Ser hans ansiktsutryck hela tiden framför mig, ser stolpen & känner känslan. Har även insett vilken enorm änglavakt vi hade.

 
   på sjukhuset


Senare på dagen när vi va hemma så kändes det i hela kroppen va man gått igenom. Jag & gossen satte igång en film & sen låg vi bara på soffan hela dagen.

Sen idag var det dax att fira min födelsedag. Min familj skulle komma & underbara som dom är hade dom mat med sig så jag slapp tänka på det. Gossen dekorera tårtan riktigt fint


Vi satt mest & tog det lugnt. Dom såg till att det var diskat & klart innan dom begav sig hemåt igen, en stund senare dök min bror & hans flickvän upp. Vi pratade lite & tittade på tv

Mathilda & brottor
Men som vanligt när man försöker få brottor på bild så börjar han dumma sig.
Blev en hel del skratt under kvällen & dom gick inte förens vid 23, tiden bara flög iväg. Eller ja hela dagen har sprungit iväg faktiskt.
Ska snart hoppa i säng & hoppas att smärtan i kroppen är borta lite mer imorgon. Ska även hämta ner gossen till min säng. Gör så fruktansvärt ont i hjärtat att han har fått uppleva denna saken.

& till alla er som tänkt på mig idag. Tack <3

Allt tar sin lilla tid

Känns som det blir tidig säng gång idag. Är så trött att jag mår illa. Men kvällen närmar sig med stormsteg =)
Va inne & handla till tårtan efter jobbet. Vilket jag trodde skulle gå snabbt. Men i & med det förbaskade vägarbetet tog det över 10 min att bara komma ut på stora vägen. Så det blev till att springa & samla ihop allt för sen var det dax att hämta gossen hos hans kompis.
Nu ska jag äta lite =)


ICE <3

                           
                                 

Finaste Ice <3 Synd att det slutade som det gjorde. Kommer alltid minnas när du kom galoperandes mot mig när jag kom & hälsa på. Ditt buffade mot mig när du ville bli klappad. Ditt ansikte i fönstret när du stod i soffan & spanade ut.
Du var en UNDERBAR hund <3

Finner inga ord

Då funkar datan äntligen igen. Synd bara att inte resten av mig kan fungera. Min fasad bryts sakta ner. Orkar inte mer. Vad ska jag göra? Vill bara fly bort från allting. Men hjälper det? Att prata om det fungerar inte. Har försökt. Har försökt tänka positivt, men det hjälper inte heller. Kan man gräva ner smärtan?
Jag känner mig isolerad. Jag har många runt omkring som finns där & ställer upp. Men ändå känner jag mig vilsen & ensam.
Vilket deppigt inlägg detta blev. Men just nu är det så jag känner mig.
Det känns som det är jag emot världen.

Zzzzzz

Gossen sover. Jag steker pannkakor för fulla muggar. Dom ska ha matsäck med sig imorgon & gossen valde pannkakor, varm choklad & gifflar. Känns som jag kommer få gå upp en halvtimme tidigare imorgon =( Är verkligen ingen morgon människa hehee.
Har varit hos familjen idag. Gossen ville bara tillbaka till mormor så han kunde leka med sin kompis.
Väl hemma blev det sängen för gossen. Tog inte många minuter för han att somna. Önskar jag kunde krypa upp bredvid honom nu & slumra till.
Men när allt är förberett för morgonen så hoppar jag osså i säng. Annars kommer jag aldrig komma upp imorgon, & jag har en känsla av att morgondagen kommer bli jobbig på jobbet. Vet precis vad som väntar mig =)
Så nu avslutar jag bloggandet för denna dagen & ska snart hoppa i säng.
Så sov gott med er alla


Det är helg

Jahapp.., Sista dagen på ledigheten =) Men har faktiskt haft det mysigt.
Låg & tittade på Luftslottet som sprängdes igår. Den va riktigt bra.
Jag & gossen va även & hälsa på brottor på hans jobb. Sen gick gossen in & köpte lite nya fiskar till sitt akvarium.
Nu tvättar jag & städar innan det är dax att bege sig till familjen & fira min morfar som har fyllt år.
Det va meningen att jag skulle städat i fredes, men då min mamma brutit handen fick det bli akuten istället. & på det stället går det verkligen inte fort. Va hemma vid halv 11 på kvällen & då däckade jag direkt. Men det är inte kul att sitta & vänta själv så det va bra att jag hade möjlighet att hålla mamma sällskap =)
Nu ska jag dra fram min snabeldrake & sätta fart. Har en tendens att alltid vara ute i sista stund =)

Till en vän

Va tidigare idag inne & läste en väns blogg. Märkte väldigt snabbt att allt inte var som det skulle. Fortsatte läsa, det handlade om hon & hennes underbara son. Tårarna dom bubbla snabbt upp. Det hon går igenom borde kunna lösas så enkelt.
Men då det tyvärr inte är hon som har makten i detta fallet, utan hennes FRUKTANSVÄRT EGOISTISKA XXXXXX som har det.
Han gör verkligen allt han kan för att fördärva hennes & hennes sons liv.
Det är lätt för alla att säga att denna pojken kommer inse när han blir stor hur allt ligger till & att han sen kommer hata sin pappa. Dessa ord hjälper inte i nuet, det hjälper inte deras relation & deras band som en mor & son har. & jag vet även att trots all skit hon tar så vill hon INTE att hennes son ska hata sin pappa. Allt denna underbara mamma vill är att få leva ett liv med sin son utan en massa maktkamp & dyligt bakom.

Är detta svårt?

Finns oerhört många barn i detta samhället som har föräldrar som har sepererat. Men varför måste föräldrar utöva maktkamp med barnen?
Varför kan man inte bara sätta barnen i första hand?
Varför kan man inte bara skita i sina egna åsikter & låta barnen växa upp med en relation till både sin mor & far?

Visst, vissa föräldrar, både mödrar & fäder väljer att klippa sin kontakt till sina barn. Vissa bara drar & går vidare i sitt liv & glömmer nån stanns på vägen bort sin kärlek till sina barn.

Men nu åter till denna mor som detta inlägget går till..

Du går igenom något som en mor aldrig ska behöva gå igenom. Under alla år jag kännt till dig har jag vetat om att du kämpat för rätten till din son, kämpat dig igenom rättegång efter rättegång.
Jag kan säga till dig att du är stark, jag kan säga till dig fortsätt kämpa.
Men jag tror inte dom orden hjälper så mycket längre. Det har nog gått för lång tid för att du ska kunna finna kämparglöd i det.

Jag önskar av hela mitt hjärta att det fanns något jag/vi alla kunde göra för dig & även för din son.
Jag lider när jag läste orden i din blogg. Men en sak säger jag.. DU FÅR INTE GE UPP!!!!!
Din son älskar dig, men det vet du redan. Din son har tyvärr hamnat i ett mellanrum han aldrig skulle behöva få vara i.
Jag kommer ihåg den dagen då våra barn lekte tillsammans. Buset, ögonen som lyste.
Jag hoppas verkligen att du en dag vaknar av att din son kommer in & ger dig en godmorgon kram & att denna mardrömmen är över. Att du vunnit & att ni får skapa er ett liv tillsammans igen

Jag finner inte orden som kan ge någon tröst för er.
Men jag hoppas du vet att du har MÅNGA bakom dig & som alltid kommer ställa upp.

                            Lånad bild


RSS 2.0