Jag & gossen dagen

Vet om att jag är kass på att skriva här. Har inte haft nån energi eller inspiration till det.
Idag står det LEDIG på schemat så jag & gossen ska köra en heldag idag =) Börjar med bad & lek, avslutas med en fika på stan =) Känns som vi behöver detta. Allt har varit så stresssat sista tiden. Men det är väl så, man har alltid en massa måsten.
 
Fick ett sms inatt. Sofie.. Min telefon strular & kan inte skicka tillbaka så slänger in ett svar här =)
Gossen får kött, det är bara jag som avstår från det. Jag tror ändå att köttet är viktigt för han & hans kropp. Så många gånger till lagas här 2 måltider. Fast vet jag att han ätit kött i skolan kan jag strunta i det ibland =)
Att vara vegetarian är egentligen svårt. Man måste se till att man får i sig alla andra viktiga saker & dyligt & sanningen är den att jag strular väldigt mycket med min egen mat. Blir mycket halvfabrikat & dyligt. Hoppas du fick dina svar där hehee. Har du frågor så bara ring =)
Snart är det helg. Ska bara jobba & ta det lugnt. Anna jobbar min söndag, så den slipper jag =) Blir en heldag hemma eller något.

Gossen sitter för fullt & bygger sitt nya lego som han köpte igår. Han är helt såld på det här Lego City. Men kul att se han ha tålamod att sitta med det själv. Förra året gav han upp direkt & jag & Martin fick bygga det istället. Men nu är han så duktig.
Nu ska jag sätta mig på blocket igen & spana efter bil.
Ha en underbar dag ni alla

Ledig =)

Woooow jag är ledig idag =) Så idag ska jag bara njuta av att göra så lite som möjligt.. Jobbar imorgon igen. Igår va det mys med gossen. Vi tittade på Alvin & gänget & åt gottis.. Men pang, smärtan i tanden kom tillbaka fast med en kraft som aldrig förr. Längtar till tisdag då jag förhoppningsvis är fri från det. Hatar allt vad tandläkare heter. Gick förut hos en jätte bra tandläkare i klippan. Han fick mycket av min rädsla att försvinna. Men efter ett besök på Lunds lassarett kom det tillbaka. Dom är helt värdelösa på det sjukhuset.
Nog om det.
Idag har Gunilla sin 30års fest. Får se om jag har möjlighet att titta in. Måste även lösa nästa vecka med gossen =( Är så less på detta pusslandet.

Nu tänkte jag lägga mig på soffan & titta på solsidan som jag däckade ifrån igår. Det är lätt bästa serien just nu.

Ordentligt sjuk

                          

Igår blev jag riktigt sjuk. Halsen känns som den blivit getingstucken, värk i hela kroppen, hög feber & som om inte det vore nog, en näsa som rinner uti bara den =(
Elis gudmor & hennes dotter kom & hälsa på igår. Susann hade lätt bästa nyheten detta året. Är så lycklig fast det inte ens gäller mig =)
Men nu har jag lite ångest, tänk om jag har smittat dom?
Efter dom gick la jag mig på soffan & va helt död i flera timmar. Sen kom kärleken & hade mums med sig, men jag orkade inte (Förlåt) Men vi la oss iallafall & tittade på film. Taxi närmare bestämt. Dom är så himla bra, får se om taxi 2 slängs på ikväll =) Men när filmen va slut strejka hela kroppen. Ville bar askrika av smärta. Ryggen dunka av smärta & tårarna rann. & då började givetvis näsan rinna ännu mer. Febern steg & sängen kändes helt blöt. Inte många timmars sömn där inte. Sen väckte hjärtat mig. Skulle köra honom till jobbet. Sagt & gjort & åter hemma däckade jag av utmattning. Vakna inte till liv innan halv 11 & saken va den att jag skulle egentligen varit tidigare på jobbet idag. Skulle jobba mellan 12-19:20 Men idag skulle jag varit inne kvart över 10. Men jag orkade inte. Men Nette va snäll & hjälpte mig så det inte blev allt för sent med beställningarna.
Nu är jag åter hemma efter en HELVETES dag på jobb. Varför man går & jobbar när man mår så dåligt? Det vet dom som står mig närma & det får räcka med dom. Men oavsett vad. Jag klara det ju =)
Nu ska jag lägga mig ner & vila lite. Är helt färdig.


Ingen bra start

SKIT!!
Nu har jag också gått & blivit sjuk =( Gör så förbaskat ont i halsen.
Men idag får jag ta & bita ihop. Måste jobba. Har jätte mycket som jag måste ha gjort idag.
Bara önska att jag hade en bil just nu. Slippa buss & elände.
Min rygg är fortfarande åt helvete. Tur att jag är ledig imorgon. Får ha det i tankarna hela dagen så jag orkar med allt idag.
Nu ska jag göra duschen lite sällskap. & idag ska jag absolut inte glömma min favvo mascara & eyeliner på jobbet =) Ska packa ner den direkt jag kommer dit.
Ni får ha en jätte bra dag

Tävling

Hittade en jätte bra tävling. Så kom igen, in & tävla ni osså =)

http://jessiesjoqvist.blogg.se/2010/february/tavling-tavla-nu.html#comment

=(

Sovit som en kratta i natt. Varje andetag känns som en spark i ryggen. Har NOLL motivation till att arbeta idag. Vill bara bädda ner mig & slippa röra mig. Hade så mycket planer för denna dagen, men så som jag mår får det tas nån annan dag.
Va står på era scheman idag?
Ska kanske följa mammas råd & försöka få fatt i en "stödkorsett" hahaa.. Så fult det låter, men just nu vill jag bara slå sönder min rygg..
Dax att försöka massa mig upp ur sängen igen. Önskar jag hade nån som hjälpte mig upp hihii..

The ugly truth

                                        

Har precis tittat på denna filmen. Början va lite halvseg, men sen blev den bra. Ville skratta många gånger, men det satte ryggen stopp för.
Ligger i sängen & känner smärtan genom varje andetag.
Va ska jag göra? Är van vid smärta i ryggen, men detta är något utöver det "vanliga" Känner mig helt handlingsförlamad. Bara att försöka röra mig hugger till. Ja jag hoppas jag kommer upp imorgon.
Kanske dax att försöka sova istället för att bara ligga här & gnälla.

Sweet dreams

Aaaaj min rygg

Då va dagens barnkalas avklarat.. Äntligen kan man lägga det åt sidan. Nu längtar jag bara efter lite lugn & ro & mycket avslappning.
Just nu ligger jag i soffan för ryggen gör så fruktansvärt ont. Vet inte om det va efter dagens bowlande eller om det är andra faktorer inkopplade. Small till gjorde det iallafall.. Så får se hur natten blir. Hatar ligga på rygg men just nu är det inte mycket att be för. Nu ska jag slänga i mig det sista av mitt The sen ska jag hoppa i säng & starta en film.
God natt på er alla

Filmtips

Tittade på en sjukt rolig film igår. Länge sen jag såg en komedi som va så här bra. Filmen heter couples retreat. Här är trailern =)



Jag låg & skratta  så tårarna rann.. Rekomenderar denna. I slutet fanns även en hel mysig låt



Hoppas ni tyckte låten va mysig =)

Massa energi?

Idag fick jag ett ryck.. Det ska städas i så många vrår jag bara hinner med =) Började med disken & det gick snabbt & smärtfritt då jag fick lite hjälp.. Tack <3 Sen hoppade jag in i klädkammaren & börja rota rundor & packa ner massa gardiner & dukar & massa annat i mina nya förvaringskartonger =) Kul när det blir snyggt hehe.. Nu sitter jag & går igenom alla mina papper.. Vissa åker rakt ner i soperna & visa sorteras.. Men just nu när jag ser hela högen över bordet får jag ångest hahaa.. Va har jag gett mig in på =)
Jag hoppas förådet går att öppna så jag kan ta ner lite saker där osså.. Men sjit där hade behövts ett lyft där inne osså.. Men nu ska jag inte sätta ribban så jag inte klarar det. Så det projektet får tas nån annan dag.
Nu ska jag fortsätta så jag inte tappar energin =)
Så förhoppningsvis kan jag sätta mig ikväll & mysa i ett riktigt rent hem =) Har plockat hem en film som jag tänkte mysa till ikväll med lite mums & tända ljus

RSS 2.0